Tajanstveni Ganloki

Jeste li se ikada zapitali tko ste zapravo vi? Gdje vam je mjesto u svijetu i što biste trebali učiniti sa svojim životom?

Jeste li ikada osjetili da samo glumite te da ta uloga nije baš ona prava? Jeste li se ikada pokolebali ili doživjeli preobrazbu duše zbog koje ste počeli propitkivati svoje prethodne izbore, čudeći se zašto ste krenuli baš tim putem?

Svijet zahtijeva od nas preuzmanje različitih uloge u različitim životnim situacijama. Ponekad se toliko poistovjetimo s njima da ubrzo izgubimo znanje o tome tko je glumac, a što je uloga. Nosimo maske, a s vremenom se na njih toliko naviknemo da više ne vidimo svoje vlastito lice.

Duhovni put počinje kad shvatimo narav svoje prve maske i skupimo hrabrosti probati neku drugu. On završava kada skinemo posljednju masku nakon što smo ih sve isprobali.

Tko je osoba iza maske? Imali li nekoga tamo? Koga ćete pronaći nakon što iskušate sve uloge i skinete posljednju masku koju ćete ikada nositi?

“Ganloki” će vas iznenaditi. Za sada vam neću otkriti o čemu se radi, osim da tako nešto zasigurno niste očekivali! Nova knjiga? Pa, i da i ne… Da, jer će biti nečeg za čitanje. Ali, ne, u biti ne. Radi se o projektu koji nadilazi knjigu.

Da li ću pretjerati ako ustvrdim da će vas Ganloki oboriti s nogu?

Vidjet ćemo. Pripremite se. Ganloki uskoro dolazi!

Rampuri - sadhu s karakterom

19. rujna 2019.

Potrebna žarka želja za spašavanjem svijeta

19. rujna 2019.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)