Back Cover
Pogledaj unutra

Misli o životu i osvješćivanju

Knjiga koju držite u ruci jedinstvena je po mnogo čemu. Ponajprije, napisao ju je čovjek koji je većinu svojega radnog vijeka proveo u visokoj politici – dr. Janez Drnovšek, predsjednik Republike Slovenije. A opet, ovo nije knjiga o politici ili državništvu; ovo je knjiga o životu i osvješćivanju! Za mnoge, ovo je knjiga iznenađenja.

“Živimo jednostavno. Budimo cjeloviti. Budimo svjesni.” Ne očekujemo ovakve riječi od jednog političara. A opet, kamo sreće kad bi ih svi političari izgovarali!

Redovna cijena knjige 90,00 kn / 11,95 eura. Cijena za vas 45,00 kuna / 5,97 eura.

5.97  (44.98 kn)

Ova je knjiga jedinstvena po mnogo čemu. Ponajprije, napisao ju je čovjek koji je većinu svojega radnog vijeka proveo u visokoj politici – dr. Janez Drnovšek, predsjednik Republike Slovenije. A opet, ovo nije knjiga o politici ili državništvu; ovo je knjiga o životu i osvješćivanju! Za mnoge, ovo je knjiga iznenađenja.

“Živimo jednostavno. Budimo cjeloviti. Budimo svjesni.” Ne očekujemo ovakve riječi od jednog političara. A opet, kamo sreće kad bi ih svi političari izgovarali!

Dr. Janez Drnovšek je glasnik jednog novog vremena. Pročitajte što vam poručuje i dobro razmislite o tome. Iako bi svijet zasigurno bio bolje mjesto kad bi svi državnici ovako govorili i postupali, njegova glavna poruka je da promjena počinje u nama. Jedino se s tog mjesta svijet može doista promijeniti.

To su nam do sada govorili neki drugi pisci, ljudi drugačijih zanimanja. Sada nam to kaže predsjednik jedne države. Došlo je vrijeme da čujemo tu poruku i da ju konačno provedemo u život.

Adrian P. Kezele

Čovjekom se ne rađaš. Čovjekom postaješ. Takvim kakvoga loši tokovi više ne mogu ponijeti sa sobom poput otplavljenog stabla bez korijena. Takvim da možeš početi s promjenama kojima ćeš stvoriti novi, bolji svijet. Svijet u kojem je vrijedno živjeti.

broj stranica

208

uvez

meki

format

meki

ISBN

9789536516865

Autor

Janez Drnovšek

Nakladnik

Dvostruka Duga

Serija

Janez Drnovšek

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Misli o životu i osvješćivanju”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…