Pogledaj unutra

Paket: Hrana za mir i Obnovimo zemlju

U ovom paketu ćete dobiti dvije vrijedne knjige koje govore i opisuju aktivne načine na koje možemo djelovati kako bi poboljšali ili čak, nadobudno rečeno, spasili planet Zemlju pa onda i sebe same. Ljudi su neporecivo i duboko povezani sa planetom na kojoj su se razvili, a i ostalim bićima koja su ovdje s nama srasla. Suosjećanje je ovdje predstavljeno kao osnovni modus operandi, što nije nepoznato u pojedinim moralnim sustavima Zapadne filozofije i misli.

Redovna cijena paketa 120,00 kn / 15,93 eura.

15.93  (120.02 kn)

Iako mnogi raspravljaju o tome koja je prehrana najbolja za zdravlje i dug život, ova knjiga ne govori o prehrani na taj uobičajeni način. Ona istražuje duboke društvene i duhovne posljedice naših prehrambenih navika i mentaliteta koji ih podržava.

Ako se držimo istine o našem pravom biću, a ta istina je da je suosjećanje neodoljiva sila koja kroz nas okružuje čitav svijet, te ako svakodnevno živimo u skladu s tom istinom, stvaramo polje dobrote i sijemo sjeme društvene preobrazbe.

Fizičko uništenje Zemlje proteže se i na čitavo čovječanstvo. Ako živimo u okolišu koji je ranjen – gdje je voda zagađena, zrak ispunjen čađom i smogom, hrana zagađena tragovima teških metala i plastike te gdje je zemlja doslovno prašina – to nam škodi, ugrožava naše zdravlje i stvara rane na fizičkoj, psihološkoj i duhovnoj razini.

Stoga, kada uništavamo okoliš, uništavamo i sebe.

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Paket: Hrana za mir i Obnovimo zemlju”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)