NE BAŠ OBIČNE KNJIGE

"Istina. Strašna poput smrti, samo ju je teže pronaći", napisao je Philip K. Dick u knjizi koja nam je dala ime. Knjige iz "visokog dvorca" razbijaju obrasce i pomiču granice doživljaja stvarnosti.

Nismo obična knjižara. Biramo za vas knjige koje će vas potaknuti da gledate u smjeru u kojem gledaju rijetki. Podržavamo inovativne projekte i tehnologije za razvoj svijesti.

NAŠA PREPORUKA


P redlažemo dvije knjige koje će zauvijek promijeniti vaše zamisli o životu i svijetu. Svijest, um, slobodna volja, legendarno prosvjetljenje i "oslobođenje", ljudsko stanje, duhovna zrelost i negdje tamo, daleko preko svakog zamislivog obzora, apsolutna sloboda.

UKLANJANJE FAKTORA KARME

Uhvaćeni u uzročne petlje, izvršavamo mentalne, emocionalne i duhovne programe. Može li se povećati stupanj slobode? Mogu li programi zauvijek nestati?

PROBOJ

Decentralizacija svijesti kao odgovor na pitanje slobode. Integralni dio knjige su inovativna NLF čitanja dostupna preko besplatne aplikacije za pametne telefone.

 

INFORMACIJE I NARUDŽBE

+385 (0)1 323 2688


POŠALJI EMAIL
parallax background
 

PREDAVANJA I SUSRETI


Naše knjige govore same za sebe, ali trudimo se održavati kontakt sa čitateljima na predavanjima i posebnim susretima. Pridružite nam se!