Back Cover
Pogledaj unutra

Smisao svijeta i postojanja

Janez Drnovšek  je bio predsjednik Republike Slovenije. Ubraja se u iskusne europske političare pod čijim je vodstvom Slovenija ušla u članstvo Europske unije.

U knjigama “Misli o životu i osvješćivanju” i “Smisao svijeta i postojanja” ne govori o svojim političkim sjećanjima, već daje svoje viđenje svijeta, života i sudbine čovječanstva pokušavajući odgovoriti na osnovna pitanja ljudskog postojanja i stvaranja svijeta u cjelini. Njegove su misli vrlo često iznenađujuće i daju potpuno novi pogled na život i istinske životne vrijednosti.

Redovna cijena knjige 90,00 kn / 11,95 eura. Cijena za vas 45,00 kuna / 5,97 eura.

 

5.97 € (45.00 kn)

  Ako ste sposobni vidjeti šire od sebe, onda za vas ne može biti važnije zadaće od osvješćivanja i podizanja svjesnosti. Morate učiniti sve što je u vašoj moći kako biste utjecali na promjenu starih obrazaca sebičnosti, taštine i pohlepe u vašem životu, okolini, politici i gospodarstvu u nove obrasce više svjesnosti kojima ćemo uspostaviti pravedniji svijet s više suosjećanja i razumijevanja. Probudite se!

  Ne dopustimo da nam život i dalje prolazi bez smisla, iz dana u dan, iz godine u godinu. Svaki pojedini svjesnošću ispunjeni trenutak vrijedan je više nego cijela godina neosviještenog života.

  Želimo li mi biti generacija koja je mogla spriječiti uništenje zemaljske atmosfere, a to nije učinila?
  Želimo li mi biti oni ljudi koji su zbog pohlepe uništavali prirodu i živa bića?
  Želimo li mi biti odgovorni za najveći genocid u povijesti čovječanstva jer smo uništili životnu okolinu za buduće generacije?
  Ne, ne želimo!
  Probudimo se!
  Zaustavimo svoje životne obrasce i navike i počnimo živjeti drukčije!
  Budimo svjesni!
  Pokrenimo se i stvorit ćemo bolji i sretniji svijet.

  broj stranica

  224

  uvez

  meki

  format

  21×25

  ISBN

  9789536516933

  Autor

  Janez Drnovšek

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Serija

  Janez Drnovšek