Back Cover
Pogledaj unutra

Smisao svijeta i postojanja

Janez Drnovšek  je bio predsjednik Republike Slovenije. Ubraja se u iskusne europske političare pod čijim je vodstvom Slovenija ušla u članstvo Europske unije.

U knjigama “Misli o životu i osvješćivanju” i “Smisao svijeta i postojanja” ne govori o svojim političkim sjećanjima, već daje svoje viđenje svijeta, života i sudbine čovječanstva pokušavajući odgovoriti na osnovna pitanja ljudskog postojanja i stvaranja svijeta u cjelini. Njegove su misli vrlo često iznenađujuće i daju potpuno novi pogled na život i istinske životne vrijednosti.

Redovna cijena knjige 90,00 kn. Cijena za vas 45,00 kn.

 

45.00 kn

  Ako ste sposobni vidjeti šire od sebe, onda za vas ne može biti važnije zadaće od osvješćivanja i podizanja svjesnosti. Morate učiniti sve što je u vašoj moći kako biste utjecali na promjenu starih obrazaca sebičnosti, taštine i pohlepe u vašem životu, okolini, politici i gospodarstvu u nove obrasce više svjesnosti kojima ćemo uspostaviti pravedniji svijet s više suosjećanja i razumijevanja. Probudite se!

  Ne dopustimo da nam život i dalje prolazi bez smisla, iz dana u dan, iz godine u godinu. Svaki pojedini svjesnošću ispunjeni trenutak vrijedan je više nego cijela godina neosviještenog života.

  Želimo li mi biti generacija koja je mogla spriječiti uništenje zemaljske atmosfere, a to nije učinila?
  Želimo li mi biti oni ljudi koji su zbog pohlepe uništavali prirodu i živa bića?
  Želimo li mi biti odgovorni za najveći genocid u povijesti čovječanstva jer smo uništili životnu okolinu za buduće generacije?
  Ne, ne želimo!
  Probudimo se!
  Zaustavimo svoje životne obrasce i navike i počnimo živjeti drukčije!
  Budimo svjesni!
  Pokrenimo se i stvorit ćemo bolji i sretniji svijet.

  broj stranica

  224

  uvez

  meki

  format

  21×25

  ISBN

  9789536516933

  Autor

  Janez Drnovšek

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Serija

  Janez Drnovšek