Back Cover
Pogledaj unutra

Unutarnji mir za prezaposlene

Ovo je knjiga koja nudi odgovore na mnoga važna pitanja, prvenstveno zaposlenih i prezaposlenih žena, ali i svih onih koji traže unutarnji mir usred dinamičnog suvremenog načina života…

Redovna cijena knjige 135,00 kn / 17,92 eura. Cijena za vas 90,00 kuna / 11,95 eura.

11.95  (90.04 kn)

Kategorija: Oznaka:

“Unutarnji mir za prezaposlene" savršeno je djelo za sve koji se osjećaju preopterećeni pritiscima posla, financija, djece i ostalih suvremenih izvora stresa.

Doista se moramo upitati zašto smo dopustili da “prezaposlenost” postane medalja časti i bespoštedan oblik suparništva u našem društvu. Kao robovi telefona, dojavljivača, e-mail poruka, faksova, gomile pošte i prometnih gužvi, mnogi od nas nastoje uravnotežiti zahtjeve obitelji i karijere. Zbog toga se često osjećamo istisnutima iz vlastitih života pa bližnjima nismo sposobni pružiti dovoljno dobrote, pozornosti i ljubavi.

Zaposlene žene koje imaju djecu spadaju u najzaposlenije ljude na zemaljskoj kugli. Problem je zapravo u tome da nas uče kako će naš život teći po nekom određenom obrascu, što gotovo nikad nije slučaj. Drukčija stvarnost od očekivane čest je razlog što patimo. Opiremo se istini, pa i samom životu.

Ovo je knjiga koja nudi odgovore na mnoga važna pitanja, prvenstveno zaposlenih i prezaposlenih žena, ali i svih onih koji traže unutarnji mir usred dinamičnog suvremenog načina života. “Unutarnji mir za prezaposlene" savršeno je djelo za sve koji se osjećaju preopterećeni pritiscima posla, financija, djece i ostalih suvremenih izvora stresa.

broj stranica

380

uvez

meki

ISBN

9789536516711

Autor

Joan Borysenko

Nakladnik

Dvostruka Duga