NAČINI PLAĆANJA

Prilikom kupnje na našim stranicama, omogućeni su vam slijedeći načini plaćanja:

  • internet bankarstvom ili općom uplatnicom
  • virmanom
  • pouzećem
  • Paycek – za plaćanje kriptovalutom

  • PLAĆANJE INTERNET BANKARSTVOM ILI OPĆOM UPLATNICOM

Prilikom kupnje odnosno nakon potvrde načina plaćanja, kupac obavlja uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Po primitku uplate naručena roba biti će poslana na naznačenu adresu. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN: HR7523600001102598602 u Zagrebačkoj banci. SWIFT CODE:ZABAHR2X.

PLAĆANJE VIRMANOM (za tvrtke)
Nakon primljene narudžbe, unutar 24h poslati ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Nakon plaćanja te po primitku uplate, naručena roba biti će poslana na naznačenu adresu.

Djelatnici High Castle d.o.o. provjerit će raspoloživost naručenih proizvoda i javiti vam se u slučaju nemogućnosti isporuke. U slučaju da imamo sve naručene proizvode, potvrdu vaše narudžbe poslati ćemo vam na e-mail.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju pošaljite nam upit o poslanoj narudžbi na mail: yourbook@highcastle.hr ili na nam javite na telefonski broj 091/3366-820, kako bi naša podrška provjerila je li narudžba zaprimljena. Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupnju, slobodno nas nazovite na broj 091/3366-820 i pomoći ćemo vam ispuniti košaricu.

PLAĆANJE KRIPTOVALUTOM

Kupci imaju mogućnost plaćanje izvršiti i u kriptovaluti putem servisa Paycek. Prilikom jednostavnog procesa kupnje, dovoljno je ispuniti obrazac s podacima (ukoliko ste registrirani korisnik, većina podataka u obrascu će već biti ispunjena) te označiti plaćanje plaćanje kriptovalutom. Odabirom omiljene kriptovalute za plaćanje, kupovina je završena. Po primitku uplate, naručena roba biti će poslana na naznačenu adresu.

Za narudžbe izvan RH, plaćanje je moguće samo putem platnih sustava PayPal i PayCek.