UVJETI PRODAJE

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Opći uvjeti poslovanja ove web trgovine postavljaju uvjete kupnje i prodaje proizvoda od strane tvrtke High Castle d.o.o., Treščak 37A, 10000 Zagreb.
Opći uvjeti poslovanja ove web trgovine sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom e-poslovanja.
Web trgovina je informacijski sustav s ciljem predstavljanja i prodaje proizvoda za korisnike ( u daljnjem kontekstu Uslužitelj). Korisnik je osoba koja koristi naš sustav, dakle kupac u web trgovini. Uslužitelj i kupac međusobne obaveze u kupnji preko web trgovine uređuju preko tih općih uvjeta.

PODACI O USLUŽITELJU
Naziv: High Castle d.o.o.
Adresa: Treščak 37A, 10000 Zagreb
e-mail: yourbook@highcastle.hr
OIB: 55776278311
IBAN: HR7523600001102598602
Telefon: 01 3232-688
MBS: 081087620

Uslužitelj pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Uslužitelj pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica, koje su sastavni dio Webshopa High Castle, u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Uslužitelj pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Webshopa High Castle u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Uvjeta korištenja.

UVJETI KORIŠTENJA
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.highcastle.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.highcastle.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka High Castle d.o.o. Zagreb ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu High Castle d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

INFORMACIJE O PROIZVODU
Kupcima nastojimo za naše proizvode/knjige pružiti što više informacija uz detaljan opis, kako bi dobili najbolji mogući uvid u proizvod prije same kupovine.
Slike, opise i podatke preuzimamo od proizvođača, zastupnika i /ili uvoznika proizvoda.

NAČINI I SIGURNOST PLAĆANJA
Plaćanje je moguće internet bankarstom ili općom uplatnicom, virmanom (za poduzeća), pouzećem, putem Paycek servisa (plaćanje kriptovalutom)

DOSTAVA
Dostava se vrši preko Hrvatske pošte te se obavlja u najmanjem mogućem roku od dana narudžbe, ovisno o dostupnosti robe (maksimalno unutar 7 radnih dana te do 10 radnih dana za otoke). Ako je naručeni proizvod van zaliha, obavještavamo kupca i naknadno dogovaramo dostavu.
Za iznos manji od 55,00 eur plaća se dostava u iznosu 4,00 eur; dok je za narudžbe iznad 55,00 eur besplatna.
Dostavlja se na adresu koju je kupac specificirao kod unosa svojih podataka u sklopu naše web trgovine. Ako je dostava van Republike Hrvatske, naplaćuje se ovisno o udaljenosti.
Sve potrebne informacije vezane uz dostavu se mogu dobiti na mail: yourbook@highcastle.hr.

REKLAMACIJE I POVRATI
Stranica Reklamacije i povrati sadrži sve potrebne informacije o zaštiti potrošača,  prigovorima kupaca, odgovornostima za materijalne nedostatke, povratima, te rješavanje potrošačkih sporova.