Napravljena u suradnji s austrijskom udrugom VGT (Verein Gegen Tierfabriken), kuharica se oslanja na klasičnu austrijsku kuhinju, koja se uvriježila i u hrvatskim krajevima kroz povijesno-kulturne veze Hrvatske i Austrije, što je čini dodatno zanimljivom. Nudi preko 50 izvrsnih recepata za bečki odrezak, punjenu papriku, sarmu sa zapečenim krumpirom, lazanje, gulaš od graha s kobasicama i noklicama, tiramisu, išlere, palačinke s čokoladom, tortu od lješnjaka i druga slasna jela, rado viđena na našim stolovima.
Originalna ukusna jela od sastojaka biljnog podrijetla potaknut će svakoga da poželi zalogaj više. Mljac!
“Mljac" dokazuje bogatstvo okusa u jelima temeljenim na povrću, žitaricama i voću koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmanske prohtjeve.
Sonja Lesjak –
Izvrsna knjiga!