Back Cover
Pogledaj unutra

Dijeta tri godišnja doba

Izvedena iz pet tisuća godina starog, tradicionalnog sustava liječenja, Dijeta tri godišnja doba čini ono što ni jedna druga dijeta ne čini: usklađuje se s prirodnom reakcijom tijela na promjenu godišnjih doba, hraneći ga onime za čime žudi i što može najbolje iskoristiti.

Primjerice, u proljeće želimo salate, bobičasto voće i lisnato zeleno povrće, prirodnu hranu s malim udjelom masnoća. Zimi žudimo za krepkim juhama, orašastim plodovima, toplim žitaricama i bjelančevinama bogatom hranom. Potrošnja hrane koju priroda nudi sa svakim godišnjim dobom, čini najbolju prehranu za uravnoteženje tjelesne težine, raspoloženja i energije za sve stanovnike Zemlje.

Redovna cijena knjige 140,00kn. Cijena za vas 100,00 kn.

100.00 kn

Ends in
Popust 100% Puna cijena 100.00 kn Ušteda 100.00 kn

  PREHRANA U SKLADU S TJELESNIM TIPOM
  I PRIRODNIM RITMOVIMA

  Umjetnost jedenja počinje i završava razumijevanjem hrane kao izraza vrhunske inteligencije.

  Kad hranite tijelo, hranite i duh te stvarate ravnotežu osjećaja. Duh nije moguće odvojiti od tijela, potrebno je pristupiti im kao cjelini.

  Izvedena iz pet tisuća godina starog, tradicionalnog sustava liječenja Dijeta tri godišnja doba čini ono što ni jedna druga dijeta ne čini: usklađuje se s prirodnom reakcijom tijela na promjenu godišnjih doba, hraneći ga onime za čime žudi i što može najbolje iskoristiti. Primjerice, u proljeće želimo salate, bobičasto voće i lisnato zeleno povrće, prirodnu hranu s malim udjelom masnoća. Zimi žudimo za krepkim juhama, orašastim plodovima, toplim žitaricama i bjelančevinama bogatom hranom. Potrošnja hrane koju priroda nudi sa svakim godišnjim dobom, čini najbolju prehranu za uravnoteženje tjelesne težine, raspoloženja i energije za sve stanovnike Zemlje.

  Pijete li ujutro kavu kako biste se pokrenuli?
  Radite li tijekom stanke za ručak?
  Žudite li za slatkišima ili poslijepodne odrijemate?
  Jeste li u protekle tri godine pokušali omršavjeti i odustali?
  Jeste li skloni zabrinutosti, tjeskobi i depresiji?
  Je li vam teško prisjetiti se nečega?

  Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, ova će vam knjiga pomoći ponovno uspostaviti ravnotežu u svakidašnjem životu. Slijedeći njezine jednostavne upute za potrošnju hrane primjerene godišnjem dobu, prilagođavajući prehranu svojemu tjelesnom tipu, hraneći se u odgovarajuće doba dana i vježbajući bez izazivanja reakcije preživljavanja, nećete samo izgubiti suvišne kilograme i zadržati idealnu tjelesnu težinu, već ćete i stvoriti energiju i moć u svojemu životu.

  Jedite kako je priroda zamislila, mršavite,
  pobijedite prehrambene žudnje, steknite kondiciju.

  broj stranica

  320

  uvez

  meki

  format

  23×16

  ISBN

  9789532870077

  Autor

  John Douillard

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Dijeta tri godišnja doba”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *