Back Cover
Pogledaj unutra

Savršeno zdravlje za djecu i odrasle

Savršeno zdravlje za djecu i odrasle otkriva zaboravljene tajne koje bi svaki roditelj trebao znati uključujući načine proaktivnog tretiranja vlastite djece, dok su zdrava, s ciljem sprječavanja prehlada, uhobolja i čak gripe tjednima prije no što se pojave. Primjenjujući iskušana i znanstveno dokazana ajurvedska načela, možete postići više od tretiranja simptoma…

Redovna cijena knjige 135,00 kn / 17,92 eura. Cijena za vas 80,00 kuna / 10,62 eura.

10.62 

Kategorija: Oznake: ,

“Savršeno zdravlje za djecu i odrasle" otkriva zaboravljene tajne koje bi svaki roditelj trebao znati uključujući načine proaktivnog tretiranja vlastite djece, dok su zdrava, s ciljem sprječavanja prehlada, uhobolja i čak gripe tjednima prije no što se pojave.

Primjenjujući iskušana i znanstveno dokazana ajurvedska načela, možete postići više od tretiranja simptoma; možete proniknuti do uzroka dječje pretilosti, ADD-a, astme, alergija, boli u trbuhu i još mnogo toga.

Dr. Douillard objašnjava različite potrebe djece u skladu s njihovim tipom te s promjenama godišnjih doba. Predstavlja svoju zbirku prirodnih lijekova te popise za kupnju namirnica i praktične zdravstvene savjete. Budući da sâm ima šestero djece, dr. Douillard je osmislio desetke djeci primjerenih postupaka kako bi održavao sreću i zdravlje svoje – i vaše – djece.

Svaki od tih praktičnih naputaka primjenjiv je kako za djecu tako i za roditelje.

 

Deset ajurvedskih zdravstvenih tajni koje bi
svaki roditelj trebao znati

Priroda nam pruža sve potrebne lijekove
za održavanje zdravlja djece i odraslih.
Na nama je da ih naučimo prepoznati i koristiti.

Ako želimo istinski mir, moramo započeti s djecom.
Mahatma Gandhi

broj stranica

320

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789532870176

Autor

John Douillard

Nakladnik

Dvostruka Duga