Back Cover
Pogledaj unutra

Savršeno zdravlje za djecu i odrasle

Savršeno zdravlje za djecu i odrasle otkriva zaboravljene tajne koje bi svaki roditelj trebao znati uključujući načine proaktivnog tretiranja vlastite djece, dok su zdrava, s ciljem sprječavanja prehlada, uhobolja i čak gripe tjednima prije no što se pojave. Primjenjujući iskušana i znanstveno dokazana ajurvedska načela, možete postići više od tretiranja simptoma…

Redovna cijena knjige 135,00 kn. Cijena za vas 80,00 kn.

80.00 kn

Ends in
Popust 100% Puna cijena 80.00 kn Ušteda 80.00 kn
Kategorija: Oznake: ,

  “Savršeno zdravlje za djecu i odrasle" otkriva zaboravljene tajne koje bi svaki roditelj trebao znati uključujući načine proaktivnog tretiranja vlastite djece, dok su zdrava, s ciljem sprječavanja prehlada, uhobolja i čak gripe tjednima prije no što se pojave.

  Primjenjujući iskušana i znanstveno dokazana ajurvedska načela, možete postići više od tretiranja simptoma; možete proniknuti do uzroka dječje pretilosti, ADD-a, astme, alergija, boli u trbuhu i još mnogo toga.

  Dr. Douillard objašnjava različite potrebe djece u skladu s njihovim tipom te s promjenama godišnjih doba. Predstavlja svoju zbirku prirodnih lijekova te popise za kupnju namirnica i praktične zdravstvene savjete. Budući da sâm ima šestero djece, dr. Douillard je osmislio desetke djeci primjerenih postupaka kako bi održavao sreću i zdravlje svoje – i vaše – djece.

  Svaki od tih praktičnih naputaka primjenjiv je kako za djecu tako i za roditelje.

   

  Deset ajurvedskih zdravstvenih tajni koje bi
  svaki roditelj trebao znati

  Priroda nam pruža sve potrebne lijekove
  za održavanje zdravlja djece i odraslih.
  Na nama je da ih naučimo prepoznati i koristiti.

  Ako želimo istinski mir, moramo započeti s djecom.
  Mahatma Gandhi

  broj stranica

  320

  uvez

  meki

  format

  23×16

  ISBN

  9789532870176

  Autor

  John Douillard

  Nakladnik

  Dvostruka Duga