Back Cover
Pogledaj unutra

Sportski inspirativni blokić za lijene ili zahrđale

MOJ TAJNI BLOKIĆ

54 zabavna dana za uklanjanje lijenosti, pozitivnu rekreativnu motivaciju, povratak svježine i dobre tjelesne kondicije.

Redovna cijena blokića 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 89,90 kuna / 11,93 eura.

11.93 

Zdravlje je vrlo, vrlo važna stvar u životu, a mnogi se prema njemu odnose kao da je zajamčeno. E, pa – nije! Na njemu je potrebno raditi. Najmanje što možemo učiniti je osigurati da tijelo funkcionira kao dobro ugođen stroj; da se osjeća dobro; da može prohodati, potrčati, zaplivati, da može činiti ono za što je namijenjeno. Kad tijelo obavlja svoju ulogu onda se i ti, onaj koji stanuje u tom tijelu, osjećaš dobro. Um ti je bistriji. Osjećaji jasniji. Svijet je mnogo ljepši, jer energija teče kroz tebe u njega i natrag iz njega u tebe.

HEJ!

Ja sam samo blokić. Nisam velik, kao što vidiš, ali nemoj me prosuđivati po tome. U sebi skrivam tajne vještine koje će ti omogućiti da se riješiš tog groznog osjećaja nepokretnosti. Pomoći ću ti da OSJETIŠ želju i radost pokreta na koje si, izgleda, zaboravio. Kad završimo s poslom, a to će biti za najmanje 54 dana, više nećeš o sebi misliti kao o lijenčini. Upravo suprotno, bit će ti žao svakoga dana kad nisi barem malo vježbao, plesao, kretao se…

Upozoravam te unaprijed: svaka promjena počinje u umu. I tu, u tvojim mislima, motivaciji i željama, odvijat će se najveći dio posla. Ja nisam sportski instruktor. Nije na meni da ti objašnjavam neke posebne vještine. Iako, mislim da će te moj pristup vježbanju iznenaditi.

uvez

tvrdi

Format

110×165

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Sportski inspirativni blokić za lijene ili zahrđale”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)