Back Cover
Pogledaj unutra

Razvoj ljubavnih vještina za sramežljive ili nezadovoljene

MOJ TAJNI BLOKIĆ

54 senzualna dana za osvješćivanje vrijednosti vlastitog tijela, povećanje samopouzdanja i seksualne privlačnosti te uživanja u ljubavi prema sebi i drugima.

Redovna cijena blokića 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 89,90 kuna / 11,93 eura.

11.93 

Sve na tebi i u tebi stvoreno je za povećanje sreće, istraživanje ljubavi i dijeljenje užitka s drugim ljudima. To vrijedi za tvoju dušu i tvoje srce, ali jednako tako vrijedi i za tvoje tijelo. Ono je neiscrpni izvor užitaka! Kad otkriješ samo dio njegovih tajni, one bi te mogle oboriti s nogu i zauvijek promijeniti tvoj pogled na svijet i tvoje mjesto u njemu.

HEJ!

Hajde da se dogovorimo oko nekih praktičnih detalja našeg druženja. Nisam klasična knjiga pa da me samo (pro)čitaš, već u sebi nosim praktični program koji ćeš, nadam se, slijediti sa zadovoljstvom. Svoj cilj (a to je da što manje vremena provodiš sramežljivo i nezadovoljeno) ostvarit ćeš ako provedeš sve prijedloge i sugestije koje ćeš pronaći na mojim stranicama.

Kao što ćeš vidjeti, program razvoja ljubavnih vještina podijeljen je u šest koraka, a svaki od njih sastoji se od pet do sedam vježbi. Neke će vježbe možda zahtijevati pripremu. Slobodno ih preskoči i kreni dalje, pa se na njih vrati onda kad se organiziraš tako da ih možeš provesti. U idealnom slučaju naše bi druženje tako završilo za 54 dana. Ako neki dan preskočiš ili zaboraviš na mene (šmrc), možda ćemo se družiti i nešto dulje (jeeee!).

uvez

tvrdi

Format

110×165

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Razvoj ljubavnih vještina za sramežljive ili nezadovoljene”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)