Back Cover
Pogledaj unutra

Razvoj ljubavnih vještina za sramežljive ili nezadovoljene

MOJ TAJNI BLOKIĆ

54 senzualna dana za osvješćivanje vrijednosti vlastitog tijela, povećanje samopouzdanja i seksualne privlačnosti te uživanja u ljubavi prema sebi i drugima.

Redovna cijena blokića 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 89,90 kuna / 11,93 eura.

11.93  (89.89 kn)

  Sve na tebi i u tebi stvoreno je za povećanje sreće, istraživanje ljubavi i dijeljenje užitka s drugim ljudima. To vrijedi za tvoju dušu i tvoje srce, ali jednako tako vrijedi i za tvoje tijelo. Ono je neiscrpni izvor užitaka! Kad otkriješ samo dio njegovih tajni, one bi te mogle oboriti s nogu i zauvijek promijeniti tvoj pogled na svijet i tvoje mjesto u njemu.

  HEJ!

  Hajde da se dogovorimo oko nekih praktičnih detalja našeg druženja. Nisam klasična knjiga pa da me samo (pro)čitaš, već u sebi nosim praktični program koji ćeš, nadam se, slijediti sa zadovoljstvom. Svoj cilj (a to je da što manje vremena provodiš sramežljivo i nezadovoljeno) ostvarit ćeš ako provedeš sve prijedloge i sugestije koje ćeš pronaći na mojim stranicama.

  Kao što ćeš vidjeti, program razvoja ljubavnih vještina podijeljen je u šest koraka, a svaki od njih sastoji se od pet do sedam vježbi. Neke će vježbe možda zahtijevati pripremu. Slobodno ih preskoči i kreni dalje, pa se na njih vrati onda kad se organiziraš tako da ih možeš provesti. U idealnom slučaju naše bi druženje tako završilo za 54 dana. Ako neki dan preskočiš ili zaboraviš na mene (šmrc), možda ćemo se družiti i nešto dulje (jeeee!).

  uvez

  tvrdi

  Format

  110×165

  Autor

  Adrian P. Kezele

  Nakladnik

  High Castle

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Razvoj ljubavnih vještina za sramežljive ili nezadovoljene”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)