Back Cover
Pogledaj unutra

Za kontrol-frikove koji žele dati otkaz

MOJ TAJNI BLOKIĆ

54 zabavna dana za ublažavanje zahtjevnosti i perfekcionizma, smanjenje potrebe za kontrolom samoga sebe i drugih ljudi te povećanje spontanosti i životne radosti.

Redovna cijena blokića 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 89,90 kuna / 11,93 eura.

11.93 

Trening je podijeljen u šest koraka, a svaki od njih sastoji se od pet vježbi (uz male varijacije u pojedinim koracima). Njih je najbolje provesti u pet uzastopnih dana, šesti i sedmi dan ponoviti dvije vježbe po svom izboru (ili one koje su teže išle), a zatim osmi i deveti dan odmarati i… promatrati.

Neke će vježbe možda zahtijevati pripremu. Slobodno ih preskoči i kreni dalje, pa se na njih vrati onda kad se organiziraš tako da ih možeš provesti. Zapravo, kad malo razmislim, netko tko nije kontrol-freak mogao bi kroz vježbe proći slučajnim redoslijedom, nasumično otvarajući moje stranice. Ali, ti to nećeš učiniti, zar ne?

HEJ!

Iako neću odlučivati za tebe, mogu ti ponuditi savjete koji će ti pomoći da u kratko vrijeme, možda mjesec do dva, promijeniš način na koji gledaš na svijet. Na mojim su stranicama prijedlozi za neke pomalo neuobičajene, smjele, a otvoreno rečeno, ponekad i lude postupke. To je neka vrst treninga koji će u tvoj život unijeti više spontanosti i toka.

Tok – „the flow“; pod tim je engleskim nazivom to stanje postalo poznato u suvremenoj psihologiji – je ono što ti je zapravo potrebno. Radi se o stanju u kojem bez napora i s uživanjem aktiviraš svoj puni potencijal. U ovom trenutku koristiš ograničeni dio svojih sposobnosti. Zbog toga se naprežeš, imaš osjećaj da sve moraš nadzirati, a vrlo često osjećaš da količina uloženog truda ne odgovara rezultatima koje dobivaš.

Slobodno kretanje uma. Spontani impulsi ponašanja. Nestanak obrazaca. Kreativnost. Nešto novo. Neuobičajeno. Drugačije. TVOJE!

uvez

tvrdi

Format

110×165

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Za kontrol-frikove koji žele dati otkaz”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)