Back Cover
Pogledaj unutra

ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT

Ovo je knjiga koju bi svatko, po mogućnosti još u mladosti, morao ne samo pročitati već se i dobro s njom upoznati. Ako smatrate da je pred vama dug život, ova će vam knjiga pomoći da ga ispunite samopouzdanjem i sigurnošću. Ako ste se približili vremenu odlaska, u njoj ćete pronaći neiscrpan izvor mudrosti koja će vam vratiti nadu, sreću i mir.

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

15.93 

Umiranje i smrt u našem su društvu gotovo tabu teme. S njima povezujemo osjećaje straha, boli, patnje i gubitka. Ipak, što zapravo znamo o smrti? Što znamo o jedinom iskustvu koje ćemo svi zasigurno doživjeti?

Već sam naslov knjige – riječ “smrt” između riječi “život” – govori da smrt ne bismo smjeli odvajati od života. Kad proučite njezin sadržaj, znat ćete da ste otkrili novu dimenziju svoje stvarnosti. Nakon toga na pomisao o smrti iz vašega će života nestati strah i nelagoda. Štoviše, u vaše će se srce useliti čuđenje, mir, pa čak i radost očekivanja.

Znanje o tome što se događa kad umremo do sada je bilo dobro skirveno. Možda ste o njemu nešto načuli čitajući knjige o iskustvima tik do smrti ili knjige religioznoga sadržaja. Ovo je sasvim drugačija knjiga. Pred vama je praktični priručnik koji detaljno objašnjava puteve kojima idemo nakon smrti. Također, on nas upozorava na raskrižja i odluke koje moramo donijeti te njihove posljedice. Osim teoretskih objašnjenja i opisa iskustava nakon smrti tijela, knjiga je poraćena s čak trideset sedam praktičnih vježbi koje nam omogućuju pripremu za uspješniji prijelaz i kretanje kroz područja smrti.

Kad bismo otvorili um i srce znanju o životu, ubrzo bismo osjetili kako strah nestaje i ustupa mjesto razumijevanju i ljubavi. Potaknut znanjem, strah od smrti pretvorit će se u ljubav prema životu.

A. P. Kezele

Ova knjiga se može smatrati praktičnom nadopunom romanu
Gospodar smrti – koji donosi neobičnu osobnu priču o suočavanju sa smrću i potrazi za davno zaboravljenim znanjem. Iako je svaka knjiga samostalna, najbolje ih je pročitati i proučiti u kompletu!

uvez

meki

ISBN

nema

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Serija

Život-smrt-život

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)