Back Cover
Pogledaj unutra

Umjetnost davanja

Ovo je knjiga koju bi svatko morao ne samo pročitati već se redovito s njom savjetovati.

Učinite svoj život i život vaših najbližih mnogo punijim i sretnijim – naučite umjetnost davanja!

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

15.93 

Tisućama godina unatrag naša se civilizacija razvijala na načelima uzimanja, osvajanja i posjedovanja. Naša nam civilizacijska paradigma, a ona je zbog stoljetnog provođenja vjerojatno postala fizioloskim nasljeđem, govori da u životu možemo uživati tek ako nešto posjedujemo.

Sada je pred vama revolucionarna knjiga koja će vam pružiti uvid u jednu drukčiju stvarnost – stvarnost davanja. Njezin autor, Adrian Predrag Kezele vrlo uvjerljivo dokazuje da su sreća, blagostanje, mir i duhovni napredak mogući jedino ako svoj život prožmemo načelima i postupcima iz područja umjetnosti davanja.

Osim što je pisana čitateljima vec poznatim jednostavnim i snažnim stilom iskusnog učitelja, ova knjiga je zapravo praktičan priručnik. Iz nje ćete naučiti sve o zakonu davanja, o vrstama davanja, o tome može li davanje biti pogrešno i kakvo je to neuvjetovano davanje. Takoder ćete pronaći naputke za primjenu različitih vrsta davanja te tabelu usmjerenog davanja pomoću koje možete riješiti mnoge probleme (da, umjetnost davanja se može rabiti poput “lijeka”!). Najzanimljiviji dio knjige predstavit će vam utjecaj kozmičkih ritmova na život čovjeka i kako se pomoću umjetnosti davanja možemo s tim ritmovima uskladiti.

Tajna stvarnog uspjeha u svakom području života nalazi se u jednostavnoj primjeni zakona davanja; u nečemu što je svatko od nas morao naučiti još u djetinjstvu.

Ovo je knjiga koju bi svatko morao ne samo pročitati već se redovito s njom savjetovati. Učinite svoj život i život vaših najbližih mnogo punijim i sretnijim – naučite umjetnost davanja!

Posjetite stranice udruge Umjetnost davanja!

broj stranica

486

uvez

meki

format

23×16

ISBN

978-953-8370-10-6

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

Dvostruka Duga