Back Cover
Pogledaj unutra

Uklanjanje faktora karme

Srce ove knjige je legendarno stanje koje se naziva probuđenje, oslobođenje ili, najčešće – prosvjetljenje.

Ako ste se umorili tražeći odgovore na velika životna pitanja a niste došli do svoga cilja, udahnite duboko, jer ova knjiga govori o posljednjem koraku duhovnog putovanja; o raskidanju okova uzročnih petlji i završetku života u iluzornoj stvarnosti.

Ako ste tek na početku potrage, ova bi vam knjiga mogla uštedjeti mnogo vremena i energije nudeći vam pogled s druge strane – pogled s mjesta na kojem ćete se jednom i sami neizbježno naći.

Redovna cijena knjige 180,00 kn / 23,89 eura. Cijena za vas 140,00 kuna / 18,58 eura. 

18.58 

U ovoj ćete knjizi saznati na koji način uzročne petlje zarobljavaju ljude koji unatoč tome misle da imaju slobodu odlučivanja. Naučit ćete kako oslabiti čaroliju faktora karme kroz oslobađajuća iskustva te time postići i održati stanje duhovne zrelosti. Međutim put ide dalje, kroz proces dekonstrukcije iluzije, te završava konačnim uklanjanjem faktora karme.

  • Kako izgledaju “uvidi u zarobljeništvo” i kada se javljaju?
  • O razlici između izbora i slobode
  • O razlikama između ljudskog stanja, duhovne zrelosti i apsolutne slobode
  • O karmičkim petljama i programskim kodovima od kojih se sastoje
  • Što su “oslobađajuća iskustva” i kako ih postići?
  • Što je maya i kako ona djeluje?
  • Što su “ključna pitanja”?
  • O razlučujućoj moći uma (viveki) i njenoj ulozi u dekonstrukciji iluzije.

Adrian P. Kezele ne nudi samo iznenađujuće opise stanja apsolutne slobode, legendarne mokše, već i jedinstven, praktičan proces dekonstrukcije iluzije.

Proces nije jednostavan, niti je za svakoga. A za koga jest?

Adrian piše: “Doći će vrijeme kada ćete osjetiti konačni zamor od sveg pretvaranja, nadanja, padanja i uzdizanja. Nad vaš svijet nadvit će se čudna sjenka, a što god činili bit će praćeno mislima koje će vas proganjati: “Nije istina. Nije istina. Nije istina.”

Kad dođe takvo vrijeme, bit ćete spremni. Dekonstruirat ćete iluziju, ali ne zato što to želite, nego zato što morate. Na samom pragu prosvjetljenja, više nećete imati izbora. Vi ćete nestati, a ostat će samo sloboda."

Srce ove knjige je legendarno stanje koje se naziva probuđenje, oslobođenje ili, najčešće – prosvjetljenje. Ako ste se umorili tražeći odgovore na velika životna pitanja a niste došli do svoga cilja, udahnite duboko, jer ova knjiga govori o posljednjem koraku duhovnog putovanja; o raskidanju okova uzročnih petlji i završetku života u iluzornoj stvarnosti. Ako ste tek na početku potrage, ova bi vam knjiga mogla uštedjeti mnogo vremena i energije nudeći vam pogled s druge strane – pogled s mjesta na kojem ćete se jednom i sami neizbježno naći.

Nakon više od četrdeset napisanih knjiga iz područja duhovnosti koje su objavljivane na nekoliko svjetskih jezika, Adrian P. Kezele zaokružuje svoj opus iznošenjem vlastitog bogatog iskustva na duhovnom putu, ali i neočekivanim opisom života u neuvjetovanom trajnom stanju apsolutne slobode u kojem faktor karme više ne postoji.

broj strana

405

uvez

meki

format

23×16

ISBN

978-953-48903-0-1

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Uklanjanje faktora karme”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)