Back Cover
Pogledaj unutra
Akcija!

Čarobnica

Radnja Čarobnice odvija se u vrijeme prije više od četiri tisuće godina, ali je njena poruka aktualna i danas. Zasnovana je na legendi o Šukri, planetu Veneri kako je tumači đjotiš, indijska astrologija.

A. P. Kezele ovom knjigom nastavlja niz radova (Maitreya, Veličanstveni Saturn, Sunčani labirint, Rahu) putem kojih u obliku uzbudljivih priča približava suvremenom čitatelju znanje i praksu usklađivanja s prirodnim ritmovima pomoću drevne mudrosti đjotiša.

Uz novo redovno izdanje knjige “Čarobnica” stvorena su i dva NFT-a za kolekcionare: slika na prednjoj i stražnoj strani ovitka. NFT-ovi su mintani u samo 7 primjeraka svaki. Moguće je da su dostupni za kupnju na platformi OpenSea u NFT kolekciji pod nazivom “Shukra”: https://opensea.io/collection/shukra

U toj istoj kolekciji nalaze se i NFT-ovi vezani uz posebna izdanja ove knjige – sedam jedinstvenih naslovnica u ograničenim malim tiražima – idealno za kolekcionare i ljubitelje rijetkih knjiga!

Redovna cijena knjige 17,25 eur. Cijena za vas 14,90 eur.

11.89  (89.59 kn)

Mladi Maitreya upoznaje tajanstvenu ženu poznatu pod imenom Čarobnica. U igri zavođenja i čarolije, njegov se način života nalazi na kušnji. U neobičnim okolnostima koje ne može nadzirati, Maitreya upoznaje vrijednost užitka, stvaranja i seksualnosti.

Venera (Šukra) utjelovljuje žensku energiju i kao takva predstavlja ljubav, sklad i ljepotu. Ona upravlja mističnim i okultnim moćima, a iznutra predstavlja jutarnju zvijezdu – prvu iskru svjetla istine. Kao takva predstavlja težnju k istini i čistoći. Također, Šukra je dio anande, božanskog uživanja ili blažensva.

Nudim ti put do prosvjetljenja popločan igrom i zabavom. Da bi njime koračao, moraš upoznati užitak, ali ga moraš naučiti smjestiti na pravo mjesto. On ne smije gospodariti tobom, već ti njime.

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Čarobnica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)