Pogledaj unutra

Paket: Povratak Boginje i Duša Stare Europe

Ove dvije knjige opisuju napetu priču protkanu nepoznatim činjenicama o civilizaciji koja je prethodila našoj. Upoznat će vas s drugačijim načinom razmišljanja o svijetu, čovjeku, duhovnosti i religiji. Međutim, sasvim je vjerojatno da ćete, prateći doživljaje likova iz ove dvije knjige, prepoznati svoju vlastitu čežnju za istinskom ljubavlju. Proživljavajući njihovu priču, u vama će se probuditi želja za drugačijim životom, a budućnost će se ispuniti nadom.

Redovna cijena paketa 200,00 kn / 26,54 eura.

26.54 € (200.00 kn)

Kategorije: , Oznaka:

  Povratak Boginje je zapanjujuća priča o nepoznatoj prošlosti Stare Europe (Danilo-Hvar kulture u Hrvatskoj), o pravoj kolijevci civilizacije i duhovnim dostignućima starih naroda; o njihovom povjerenju u život, običajima i ritualima kojima su stvarali sreću i slavili nazočnost božanskog u sebi i svemu što ih je okruživalo.

  Istodobno, Povratak Boginje je topla osobna priča o ljubavi koja je premostila neizmjernu provaliju vremena. To je također i priča o narodu koji je mirno ustupio svoj svijet ratnicima i osvajačima, prateći svoju savjest i svoja uvjerenja, a još više svoju Boginju koja ih je prenijela u vrijeme u kojem će se Njezin glas ponovo čuti.

  U knjizi Duša Stare Europe Zora i Dan, akteri te neobične ljubavne priče, nastavljaju svoju pustolovinu u sadašnjem vremenu. Rođeni na različitim mjestima prisjećaju se svojega podrijetla i otpočinju potragu jedno za drugim. Ta će ih potraga, opisana na stranicama ove knjige koju ćete zasigurno pročitati u jednom dahu, odvesti do zaboravljenih “mjesta moći" širom Europe: od Danila u Hrvatskoj, Lengyela u Mađarskoj, Karanova u Bugarskoj pa sve do Konye, grada ljubavnika u Turskoj te naposljetku, do posljednjeg mjesta izgubljene neolitske civilizacije, otoka zvanog Inan-Durh, danas poznatog kao Kreta.

  Tijekom te potrage, prije nego se susretnu, Zora i Dan će mnoge “stare duše" potaknuti da se prisjete vremena u kojem je svijet bio radosnije i ljepše mjesto, vremena koje se ponovo može vratiti samo ako ljudi današnjice osvijeste pogrešku koju su prije pet tisuća godina ugradili u same temelje naše civilizacije.

  uvez

  meki

  ISBN

  9789538370045

  Nakladnik

  High Castle

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Paket: Povratak Boginje i Duša Stare Europe”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…