Back Cover
Pogledaj unutra

Let iznad oblaka

Richard Bach se vraća nakon deset godina s pozitivnom životnom porukom. To je uistinu pravi događaj za milijune Bachovih obožavatelja. U ovom spoju Matrixa i Tajne, Bach propituje samu prirodu stvarnosti i daje odgovore koji ostavljaju bez daha!

Redovna cijena knjige 120,00 kn / 15,93 eura.

15.93 

Ends in
Popust 100% Puna cijena 15.93  Ušteda 15.93 
Kategorija:

U čarobnom i nepredvidljivom romanu izvrstan pisac Richard Bach vraća se svojim glavnim temama: ljubavi prema letenju i profesionalnom zanimanju za metafiziku. U ovoj napetoj priči Bach govori o Jamesu Forbesu, praktičnom pilotu veteranu, i njegovom susretu s Marijom, zarobljenom u zrakoplovu bez pilota. Tijekom njihova razgovora, Forbes razmišlja o nekadašnjem susretu s nametljivim hipnotizerom i njegovom preminulom suprugom. Kao i u slučaju Bachovih prethodnih bestselera, priča je sredstvo za istraživanje različitih duhovnih i filozofskih pitanja. Bach zaključuje da je naš svijet rezultat jedne hipnotičke sugestije za drugom te da se tajna smislena života sastoji u tome da naučimo kontrolirati te sugestije.

Evo što Richard Bach kaže o značaju svog rada:


Oduvijek imamo moć da promijenimo svoje halucinacije, a time i stvaran svijet! Tu moć poznajemo pod mnogim etiketama: pozitivno razmišljanje, zakon privlačnosti, tajna… Mi ne stvaramo vlastitu stvarnost, nego stvaramo vlastite privide, a ova nam knjiga pokazuje kako smo svi mi to radili svakog dana svog života i kako to radimo još i danas.

Bach ima gorljive obožavatelje, koji Iskustvo čitanja Privida i Galeba Jonathana Livingstona smatraju događajima koji su im promijenili život. Da bi se dokopali ove knjige stajat će u redu.

broj stranica

118

uvez

tvrdi

format

20×14

ISBN

9789533042336

Autor

Richard Bach

Nakladnik

V.B.Z

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Let iznad oblaka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)