Back Cover
Pogledaj unutra

Paket: Gospodar smrti i ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT

Ove dvije knjige pomoći će vam da, ukoliko ste mladi, ispunite svoj život znanjem o onome što dolazi i samopouzdanjem, a ukoliko vam se vrijeme prijelaza približava, dati će vam mir, sreću i nadu.

Redovna cijena paketa 191,00 kn / 25,22 eura.

25.22  (190.02 kn)

Ends in
Popust 100% Puna cijena 25.22  (190.02 kn) Ušteda 25.22  (190.02 kn)
Kategorija:

Indijska legenda tvrdi da je u davna vremena dječak imenom Naćiketa uspio dragovoljno otići do boravišta Jame, gospodara smrti, te svojom hrabrošću i iskrenošću osvojio njegovo srce. Zauzvrat, Jama ga je podučio svemu što je zatražio. Dječak se nakon toga vratio u svijet ljudi, a sa sobom je donio neprocijenjivo blago: znanje o smrti, najvećoj tajni ljudskoga života. Može li itko ponoviti taj pothvat? Može li se tajna smrti saznati još za života?

Priču o neobičnoj pustolovini u kojoj se drevna legenda isprepliće sa sadašnjim događajima pročitat ćete u jednom dahu. Nakon toga vaš svijet više neće biti isti jer će se vaše gledište o smislu života i smrti iz korjena promijeniti.

ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT je knjiga koju bi svatko, po mogućnosti još u mladosti, morao ne samo pročitati već se i dobro s njom upoznati. Ako smatrate da je pred vama dug život, ova će vam knjiga pomoći da ga ispunite samopouzdanjem i sigurnošću. Ako ste se približili vremenu odlaska, u njoj ćete pronaći neiscrpan izvor mudrosti koja će vam vratiti nadu, sreću i mir.

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Paket: Gospodar smrti i ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)