Back Cover
Pogledaj unutra

Živjeti sa svrhom

Knjigom Živjeti sa svrhom Dan Millman povezuje Salomonovu mudrost sa zdravorazumskom notom novinske savjetodavne kolumne te na pitanja iz stvarnog života odgovara s intuitivnom jasnoćom koja je milijune čitatelja privukla njegovim knjigama.

Autor knjige Put mirnog ratnika u ovoj knjizi prvi put sažima svoje dojmljivo učenje u dvadeset i pet osnovnih načela, koja je njegov mentor – stari ratnik po imenu Socrates – nazvao Kućnim pravilima. Dan svako pravilo ilustrira jednostavnim pričama, citatima i vježbama za primjenu Kućnih pravila u vlastitom životu.

Redovna cijena knjige 100,00 kn / 13,27 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29 

Zemlja je škola, a svakidašnji život je naša učionica.
Naši se učitelji pojavljuju u mnogim oblicima.
Neuspjesi su koraci prema uspjehu.
Pouke se ponavljaju sve dok ih ne usvojimo.
Posljedice poučavaju bolje od teorije.
Odrediti možemo trud, ali ne i ishod.
Sitnice mogu značiti mnogo.

MIRNI RATNIK
ODGOVARA NA TEŠKA ŽIVOTNA PITANJA

Autor knjige “Put mirnog ratnika" u ovoj knjizi prvi put sažima svoje dojmljivo učenje u dvadeset i pet osnovnih načela, koja je njegov mentor – stari ratnik po imenu Socrates – nazvao Kućnim pravilima. Dan svako pravilo ilustrira jednostavnim pričama, citatima i vježbama za primjenu Kućnih pravila u vlastitom životu.

Knjiga odgovara na univerzalna pitanja o novcu i radu, roditeljstvu i prioritetima, prehrani i zdravlju, donošenju odluka i razvodu, jednostavnosti i duhovnosti, meditaciji i moralnosti, seksualnosti i strahu, životu i smrti te o drugome. Svaki odgovor nudi nov uvid i osobno vodstvo – odvažnu novu viziju za življenje sa svrhom.

broj stranica

320

uvez

meki

format

13×19

ISBN

9789532870145

Autor

Dan Millman

Nakladnik

Dvostruka Duga