Back Cover
Pogledaj unutra

Živjeti sa svrhom

Knjigom Živjeti sa svrhom Dan Millman povezuje Salomonovu mudrost sa zdravorazumskom notom novinske savjetodavne kolumne te na pitanja iz stvarnog života odgovara s intuitivnom jasnoćom koja je milijune čitatelja privukla njegovim knjigama.

Autor knjige Put mirnog ratnika u ovoj knjizi prvi put sažima svoje dojmljivo učenje u dvadeset i pet osnovnih načela, koja je njegov mentor – stari ratnik po imenu Socrates – nazvao Kućnim pravilima. Dan svako pravilo ilustrira jednostavnim pričama, citatima i vježbama za primjenu Kućnih pravila u vlastitom životu.

Redovna cijena knjige 100,00 kn / 13,27 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29  (70.00 kn)

  Zemlja je škola, a svakidašnji život je naša učionica.
  Naši se učitelji pojavljuju u mnogim oblicima.
  Neuspjesi su koraci prema uspjehu.
  Pouke se ponavljaju sve dok ih ne usvojimo.
  Posljedice poučavaju bolje od teorije.
  Odrediti možemo trud, ali ne i ishod.
  Sitnice mogu značiti mnogo.

  MIRNI RATNIK
  ODGOVARA NA TEŠKA ŽIVOTNA PITANJA

  Autor knjige “Put mirnog ratnika" u ovoj knjizi prvi put sažima svoje dojmljivo učenje u dvadeset i pet osnovnih načela, koja je njegov mentor – stari ratnik po imenu Socrates – nazvao Kućnim pravilima. Dan svako pravilo ilustrira jednostavnim pričama, citatima i vježbama za primjenu Kućnih pravila u vlastitom životu.

  Knjiga odgovara na univerzalna pitanja o novcu i radu, roditeljstvu i prioritetima, prehrani i zdravlju, donošenju odluka i razvodu, jednostavnosti i duhovnosti, meditaciji i moralnosti, seksualnosti i strahu, životu i smrti te o drugome. Svaki odgovor nudi nov uvid i osobno vodstvo – odvažnu novu viziju za življenje sa svrhom.

  broj stranica

  320

  uvez

  meki

  format

  13×19

  ISBN

  9789532870145

  Autor

  Dan Millman

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…

  Akcija!
  Dodaj u košaricu

  Koliko traje sada

  8.99  (67.74 kn)
  Brzi pregled