Back Cover
Pogledaj unutra

Čarobnica 2- kolekcionarska knjiga

Radnja Čarobnice odvija se u vrijeme prije više od četiri tisuće godina, ali je njena poruka aktualna i danas. Zasnovana je na legendi o Šukri, planetu Veneri kako je tumači jyotish, indijska astrologija.

A. P. Kezele ovom knjigom nastavlja niz radova (Maitreya, Veličanstveni Saturn, Sunčani labirint, Rahu) putem kojih u obliku uzbudljivih priča približava suvremenom čitatelju znanje i praksu usklađivanja s prirodnim ritmovima pomoću drevne mudrosti jyotisha.

Izdanje s ovom naslovnicom je kolekcionarski primjerak knjige dostupan u samo osmanaest (18) primjeraka. Devet (9) ih je pušteno u prodaju preko online knjižare, a drugih devet (9) su povezani s izdanjem odgovarajućeg NFT-a. Cijena oba izdanja (sa i bez NFT-a je ista zbog želje da se potaknu budući vlasnici na korištenje decentralizirane tehnologije i kriptovrijednosti). Više o tome pročitajte u članku “Dolazi Šukra!”.

Ukoliko je neki od devet primjeraka knjige još dustupan, naručite ga kao i ostale knjige u online knjižari (uz napomenu da opcija plaćanja pouzećem nije moguća).

Ukoliko se odlučite za jedan od devet primjeraka povezanih s NFT-om, kupite odgovarajući NFT na platformi Open Sea (cijena je 99 MATICA): https://opensea.io/collection/shukra

U ovom posljednjem slučaju može doći do nekih razlika u cijeni zbog oscilacija i promjena u vrijednosti kriptovaluta. U slučaju kupnje NFT-a kriptovalutom, javite nam se s brojem transakcije pa ćemo vam vaš kolekcionarski primjerak knjige poslati na željenu kućnu adresu.

Cijena kolekcionarskog primjerka knjige “Čarobnica” je 69,00 eura.

69.00 

7 na zalihi

Mladi Maitreya upoznaje tajanstvenu ženu poznatu pod imenom Čarobnica. U igri zavođenja i čarolije, njegov se način života nalazi na kušnji. U neobičnim okolnostima koje ne može nadzirati, Maitreya upoznaje vrijednost užitka, stvaranja i seksualnosti.

Venera (Šukra) utjelovljuje žensku energiju i kao takva predstavlja ljubav, sklad i ljepotu. Ona upravlja mističnim i okultnim moćima, a iznutra predstavlja jutarnju zvijezdu – prvu iskru svjetla istine. Kao takva predstavlja težnju k istini i čistoći. Također, Šukra je dio anande, božanskog uživanja ili blažensva.

Nudim ti put do prosvjetljenja popločan igrom i zabavom. Da bi njime koračao, moraš upoznati užitak, ali ga moraš naučiti smjestiti na pravo mjesto. On ne smije gospodariti tobom, već ti njime.

Ukoliko želite svoj kolekcionarski primjerak knjige “Čarobnica" s ovom naslovnicom uz odgovarajući NFT (samo devet primjeraka), kupite taj NFT u kolekciji “Šukra" na platformi Open Sea. https://opensea.io/collection/shukra Cijena je 99 MATICA (podložno promjeni svaka dva tjedna)..

Nakon kupnje javite nam broj transakcije
i željenu adresu na koju ćemo vam poslati vaš primjerak knjige.

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Čarobnica 2- kolekcionarska knjiga”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)