Back Cover
Pogledaj unutra

Duša stare Europe

Duša Stare Europe će vam u obliku napete priče otkriti nepoznate činjenice o civilizaciji koja je prethodila našoj. Upoznat će vas s drugačijim načinom razmišljanja o svijetu, čovjeku, duhovnosti i religiji. Međutim, sasvim je vjerojatno da ćete, prateći doživljaje likova iz ove knjige, prepoznati svoju vlastitu čežnju za istinskom ljubavlju. Nemojte se stoga začuditi ako osjetite kako se “duša Stare Europe” budi i u vama otvarajući put nadi u stvaranje drugačijeg, boljeg i sretnijeg svijeta.

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

15.93 

Kategorije: , Oznaka:

Prethodnica Duše Stare Europe, knjiga Povratak Boginje, odvela nas je u davnu prošlost, u vrijeme neolita, otkrivajući nam tajne zaboravljene civilizacije Stare Europe (Danilo-Hvar kultura u Hrvatskoj) isprepletene s toplom ljudskom pričom o ljubavi dvoje mladih koja se nastavlja i nakon smrti njihovih tijela, preko provalije vremena, premošćujući raspon od šest tisuće godina.

Zora i Dan, akteri te neobične ljubavne priče, nastavljaju svoju pustolovinu u sadašnjem vremenu. Rođeni na različitim mjestima prisjećaju se svojega podrijetla i otpočinju potragu jedno za drugim. Ta će ih potraga, opisana na stranicama ove knjige koju ćete zasigurno pročitati u jednom dahu, odvesti do zaboravljenih “mjesta moći" širom Europe: od Danila u Hrvatskoj, Lengyela u Mađarskoj, Karanova u Bugarskoj pa sve do Konye, grada ljubavnika u Turskoj te naposljetku, do posljednjeg mjesta izgubljene neolitske civilizacije, otoka zvanog Inan-Durh, danas poznatog kao Kreta.

Tijekom te potrage, prije nego se susretnu, Zora i Dan će mnoge “stare duše" potaknuti da se prisjete vremena u kojem je svijet bio radosnije i ljepše mjesto, vremena koje se ponovo može vratiti samo ako ljudi današnjice osvijeste pogrešku koju su prije pet tisuća godina ugradili u same temelje naše civilizacije.

uvez

meki

ISBN

9789538370045

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Serija

Neokultura

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Duša stare Europe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)