Back Cover
Pogledaj unutra

Povratak Boginje

Uzbudljiva radnja Povratka Boginje vodit će vas iz sadašnjosti u davnu prošlost, pa ponovo natrag. S njom ćete bez teškoća preskakati tisuće godina otkrivajući tajne povijesti o kojima ste dosad znali vrlo malo. Tijekom tog putovanja promijenit će se vaša predodžba o sadašnjosti, a budućnost će se ispuniti nadom.

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

15.93 € (120.00 kn)

Kategorije: , Oznaka:

  Lutajući okolicom Šibenika gdje je rođen, mladi student Danijel igrom slučaja pronalazi kameni kipić. Taj će mu događaj promijeniti život. Jer, ono što je pronašao bila je zaboravljena Boginja koju su štovali naši preci u davno vrijeme neolita. Uskoro će Danijel saznati da njegova Boginja nije samo komad starog kamena već živi izraz duha prošlosti koji u sebi nosi nadu za drugačiju budućnost cijeloga svijeta.

  Ali, prije nego što se otkrije prava uloga kipića Boginje, priča nas vodi 6000 godina u prošlost, u srce stare neolitske kulture koja je u to vrijeme cvjetala na našim prostorima. Tamo nas očekuje Zora, djevojka koja je svoju ljubav i nadu u život predala Velikoj Majci. A Boginja je umirala pred njezinim očima ostavljajući iza sebe samo obećanje da će se jednom vratiti.

  Povratak Boginje je zapanjujuća priča o nepoznatoj prošlosti Stare Europe (Danilo-Hvar kulture u Hrvatskoj), o pravoj kolijevci civilizacije i duhovnim dostignućima starih naroda; o njihovom povjerenju u život, običajima i ritualima kojima su stvarali sreću i slavili nazočnost božanskog u sebi i svemu što ih je okruživalo.

  Istodobno, Povratak Boginje je topla osobna priča o ljubavi koja je premostila neizmjernu provaliju vremena. To je također i priča o narodu koji je mirno ustupio svoj svijet ratnicima i osvajačima, prateći svoju savjest i svoja uvjerenja, a još više svoju Boginju koja ih je prenijela u vrijeme u kojem će se Njezin glas ponovo čuti.

  uvez

  meki

  ISBN

  9789538370045

  Autor

  Adrian P. Kezele

  Nakladnik

  High Castle

  Serija

  Neokultura

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Povratak Boginje”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…