Back Cover
Pogledaj unutra

Šesto stanje svijesti – kolekcionarski primjerci

Ovo je kolekcionarsko izdanje ove iznimne knjige. Radi se o tvrdom uvezu, sa zaštitnom kutijom i osobnom posvetom autora. Također, uz svaku knjigu dolazi i NFT jedne od petnaest ilustracija koje pripadaju svakom od poglavlja. Svaki NFT je mintan u samo 6 primjeraka, tako da ukupno postoji 80 primjeraka ove knjige. Ako ste zainteresirani za jedan (ili više) njih), posjetite platformu OpenSea i kolekciju “The Sixth State of Conciousness” https://opensea.io/collection/sixth-state-of-consciousness

Kupnju možete obaviti na dva načina: jedan je preko naše online knjižare po istaknutoj cijeni. U tom načinu kupnje, vaš NFT ćemo vam prebaciti u kripto novčanik (kad nam javite odgovarajuću adresu – NFT-ovi su mintani na platformi Polygon).

Drugi način je izravna kupnja odabranog NFT-a kriptovalutom na platformi OpenSea (može doći do nekih razlika u cijeni zbog oscilacija i promjena u vrijednosti Ethera – slobodno odaberite način kupnje koji je u datom trenutku povoljniji za vas). U slučaju kupnje kriptovalutom, javite nam se s brojem transakcije pa ćemo vam vaš kolekcionarski primjerak knjige poslati na željenu kućnu adresu.

O KNJIZI

Jeste li ikada pomislili da je stvarnost mnogo šira i veća od onoga što ljudi vide i doživljavaju svojim osjetilima? Jeste li ikada imali osjećaj da tamo vani, u nijansama boja i sjenki do kojih vaše oko ne dopire, postoje svjetovi sasvim nalik našem, a opet potpuno drugačiji?

Ako jeste, sada ćete dobiti potvrdu u obliku temeljitog i sustavnog opisa dimenzija koje postoje pored naše, nekih njihovih stanovnika i opisa susreta s njima. Knjiga “Šesto stanje svijesti” razbija sva ograničenja koja stoje između nas i punog iskustva stvarnosti. Radi se o autentičnom osobnom iskustvu nastalom tijekom nekoliko desetljeća osobnog istraživanja područja koje je istodobno unutarnje “stanje” ali i “mjesto” sastavljeno od mnogobrojnih dimenzija prostora i vremena.

Ovo je knjiga koju jednostavno morate pročitati!

A kolekcionarski primjerak je iznimna vrijednost na vašoj policu uz digitalni kriptotoken u vašem novčaniku.

***

 

200.00  (1,506.90 kn)

broj stranica

274

uvez

tvrdi

format

23×16

ISBN

978-953-8370-12-0

dodatna oprema

Zaštitna kutija, osobna posveta autora, NFT ilustracije jednog od poglavlja

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Šesto stanje svijesti – kolekcionarski primjerci”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)