Back Cover
Pogledaj unutra

Tajna i Oblak

Odložite sve na stranu, odgodite obveze i osigurajte jedan dan i jednu noć za ovu knjigu. Ona će vas odvesti u nezamisliv svijet ljubavi između dupina i ljudi. Bit će to svijet omeđen samo granicama mašte…

Redovna cijena knjige 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 75,00 kuna / 9,95 eura.

9.95 € (75.00 kn)

Kategorija: Oznaka:

  Odložite sve na stranu, odgodite obveze i osigurajte jedan dan i jednu noć za ovu knjigu. Ona će vas odvesti u nezamisliv svijet ljubavi između dupina i ljudi. Bit će to svijet omeđen samo granicama mašte. A opet, njegov je korijen u vašem životu, upravo tu gdje se nalazite, upravo na mjestu koje volite, ali s kojeg često želite pobjeći.

  “Tajna i Oblak" priča je o fantastičnoj ljubavi između jedne žene i jednog dupina. Istodobno to je priča o ograničenjima koje ljudi postavljaju ispred i oko sebe te o snazi ljubavi i strpljenja potrebnoj da se te granice prijeđu. Zaronit ćete u plave dubine s dupinom Oblakom, u njegovo “vrijeme snova”, ali i u Tajninu neispunjenu čežnju, u njezine godine oklijevanja i život koji bi sasvim lako mogao biti i vaš.

  Ovo je druga priča iz tematske cjeline započete knjigom “Dupinov san". Iako potpuno zasebna, ona se oslanja na zamisli iznesene u prethodnoj knjizi (dupini kao svjesna i inteligentna stvorenja, posebno “šamansko” stanje svijesti tzv. vrijeme snova dostupno i ljudima te zajednička budućnost i briga za plavo-zeleni planet koji dijelimo). Autorova iskustva u čestom druženju s dupinima na Jadranu daju ovoj posebnoj priči osobnu autentičnost.

  Srce dupina i srce čovjeka crpi snagu iz istog izvora. Ona mogu kucati zajedno.

  Taj dupin… bio je jednostavno lijep! Savršeno skladan, uravnotežen, miran… I bio je ovdje zbog nje! Tajna je to znala kao što je znala svoje ime. I da se nikada poslije ovoga trenutka nije dogodilo ništa više, ona bi dala svoj život u vjeri da je dupin došao njoj u posjet, da je njegov pogled, tijelo, misli i sve drugo bilo namijenjeno samo njoj.

  Ni Oblak nije mogao znati da je ova neobična žena razlog njegove, za dupine iznimne, potrage te da u svojim nježnim očima skriva ključeve ispunjenja njegovog sna i njegove vlastite sreće. Za njega je ona bila poput prikaze iz drugog svijeta; sjena koja traži svoje mjesto u području između zemlje i mora; krhki odraz nečeg nerazumljivog, gotovo poput zvjezdanog svjetla u noćnome valu.

  broj stranica

  200

  uvez

  meki

  format

  21×15

  ISBN

  9789532870084

  Autor

  Adrian P. Kezele

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Tajna i Oblak”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…