Back Cover
Pogledaj unutra

Galeb Jonathan Livingston

S ovim piscem – čija je čudesna priča o pravom galebu koji živi u svima nama postigla nezapamćen uspjehu u svijetu – krenut ćemo u potragu za samim sobom i za svojim granicama.

Galeb Jonathan Livingston, knjiga o galebu koji je drugačiji od ostalih odjeknula je cijelim svijetom i stekla ogromnu popularnost. Knjiga je prvi puta izdana u New Yorku 1972 godine, i od tada je doživjela brojna izdanja.

Redovna cijena knjige 125,00 kn / 16,59 eura.

16.59 € (125.00 kn)

Ends in
Popust 100% Puna cijena 16.59 € (125.00 kn) Ušteda 16.59 € (125.00 kn)
Kategorija:

  Galeb Jonathan Livingston je knjiga koja nas vodi na put u nepoznate daljine, ali nam istovremeno pruža putokaze za unutarnje putovanje. Nije riječ samo o čežnji za nebom koja je američkog pisca i bivšeg vojnog pilota povukla u vratolomne akrobacije.

  S ovim piscem – čija je čudesna priča o pravom galebu koji živi u svima nama postigla nezapamćen uspjehu u svijetu – krenut ćemo u potragu za samim sobom i za svojim granicama. Knjiga o galebu koji je drugačiji od ostalih postigla je nezapamćen uspjeh u cijelom svijetu. Prvi puta izdana u New Yorku 1972 godine, i od tada je doživjela brojna izdanja.

  “Za većinu galebova, nije važan let, već hrana."

  Richard Bach

  “Ali, ti nisi među takvima. Ne možeš, ne bi se usudio, jer ne bi podnio biti takav. Ne bi mogao posvećivati svaki svoj dan hrani, odjeći i toplini. Čak i ako tome dodaš položaj, društveni status i sve ono što drugi misle o tebi, ne bi to mogao. Tebi nije važna hrana, već let. Ti nisi običan galeb. Pripadaš nepostojećem jatu onih što svakoga dana, ponešto usamljeno, traže savršenstvo u svakom pokretu svojih krila."

  Adrian P. Kezele

  broj stranica

  88

  uvez

  tvrdi

  format

  20×14

  ISBN

  9536216647

  Autor

  Richard Bach

  Nakladnik

  V.B.Z

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Galeb Jonathan Livingston”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Editorial Review

  “Za većinu galebova, nije važan let, već hrana”, napisao je Richard Bach.

  Ali, ti nisi među takvima. Ne možeš, ne bi se usudio, jer ne bi podnio biti takav.

  Ne bi mogao posvećivati svaki svoj dan hrani, odjeći i toplini. Čak i ako tome dodaš položaj, društveni status i sve ono što drugi misle o tebi, ne bi to mogao. Tebi nije važna hrana, već let.

  Ti nisi običan galeb. Pripadaš nepostojećem jatu onih što svakoga dana, ponešto usamljeno, traže savršenstvo u svakom pokretu svojih krila.

  Adrian P. Kezele

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…