Back Cover
Pogledaj unutra

Duhovna rješenja

Život nekako uspijeva donijeti teške probleme, uzroke neizrečene patnje i borbe. Način na koji se suočavate s izazovima je ono što čini razliku između očekivanja uspjeha i sablasti neuspjeha. Postoji li razlog za ovo ili je život samo nasumičan slijed događaja koji nas drže izvan ravnoteže i jedva sposobnima za hvatanje u koštac?

Duhovnost započinje s odlučnim odgovorom na ovo pitanje. Ona kaže da život nije nasumičan. Obrazac i svrha nalaze se unutar svakog postojanja. Razlog pojavljivanja izazova je jednostavan: tu su da bi vas učinili svjesnijima vaše unutrašnje svrhe.
Ako je duhovni odgovor istinit, trebalo bi postojati i duhovno rješenje za svaki problem.

Redovna cijena knjige 100,00 kn / 13,27 eura. Cijena za vas 80,00 kuna / 10,62 eura.

10.62 

Svi mi vidimo svijet kroz obojene naočale i ako pogled zamijenite za stvarnost, to je samo boja koja se pravi da je nema.

Svatko će se složiti da život donosi izazove, ali odmaknite se na tren i zapitajte se dublje pitanje koje glasi zašto. Zašto je život težak? Bez obzira na prednosti s kojima ste rođeni – novac, inteligenciju, privlačnu osobnost, sjajnu perspektivu ili dobre društvene veze – ništa od toga ne pruža čarobni ključ za lagodan život.

Odgovor ne leži na razini problema, iako većina ljudi usmjerava svu svoju energiju na tu razinu. Duhovno rješenje leži onkraj. Kad ste u stanju pomaknuti svijest izvan mjesta na kojem je borba uvijek prisutna, dvije se stvari događaju istodobno: vaša svijest se širi, a s njom se pojavljuju i novi odgovori.

Budući da čista svijest leži u osnovi svega, najmoćniji način na koji možete promijeniti svoj život je da krenete od svoje svijesti.

broj stranica

176

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789532870831

Autor

Deepak Chopra

Nakladnik

Dvostruka Duga

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Duhovna rješenja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)