Back Cover
Pogledaj unutra

Sinkronicitet – unutarnji put liderstva

Svi smo proživjeli te savršene trenutke kada na gotovo nevjerojatan način sve dolazi na svoje mjesto, kada nas događaji – koji se ne mogu ni predvidjeti, a kamoli kontrolirati – na neki način vode našim putem.

Riječ koja najbliže opisuje ono što se događa u takvim trenucima jest “sinkronicitet”.

Redovna cijena knjige 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29 € (70.00 kn)

  Svi smo proživjeli te savršene trenutke kada na gotovo nevjerojatan način sve dolazi na svoje mjesto, kada nas događaji – koji se ne mogu ni predvidjeti, a kamoli kontrolirati – na neki način vode našim putem. Riječ koja najbliže opisuje ono što se događa u takvim trenucima jest “sinkronicitet”. U tim iznimnim trenucima kao da nam pomažu nevidljive ruke. Često sam imao takva, naizgled slučajna iskustva, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

  Takva iskustva potaknula su moju potragu za dubljim smislom tih iznimnih trenutaka. Kako to da su mi se otvarala mnoga vrata nakon što sam prešao prag? Zašto sam u jednom trenutku izgubio sposobnost stvaranja budućnosti koju sam zamislio? Kako sam ju ponovno stekao? Koja se načela mogu iščitati iz ovih iskustava? Ako se ova dinamika pojavljuje kod pojedinaca, zašto ne može nastati kolektivno u organizacijama – pa čak i društvima? Koje kvalitete liderstva mogu potaknuti nastanak te dinamike?

  Odgovori na ova pitanja nalaze se na stranicama ove izvanredne knjige.

  Sinkronicitet je “smislena podudarnost dvaju ili više događaja, utemeljena na nečem drugom,
  a ne na slučaju ili vjerojatnosti.
  C. G. Jung

  broj stranica

  304

  uvez

  meki

  ISBN

  9789532871470

  Autor

  Joseph Jaworski

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…