Back Cover
Pogledaj unutra

Vodič prema vrhunskom uspjehu

Ova je knjiga zapanjujuće poticajan i iznimno praktičan priručnik koji će vas nadahnuti na postizanje vrhunskih uspjeha u privatnom i poslovnom životu.

Iz pera Robina Sharme, jednog od najuspješnijih svjetskih savjetnika za pitanja uspjeha i čovjeka čije su zamisli prihvatili slavni direktori, vodeći poduzetnici, rock-zvijezde i kraljevske ličnosti, knjiga “Vodič prema vrhunskom uspjehu” sadrži dokazanu formulu koja će vam pomoći ostvariti vaš najviši potencijal te živjeti iznimnim životom.

Redovna cijena knjige 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29 

Kategorija: Oznaka:

Dojadilo vam je živjeti ograničeno? Osjećate da vam je suđeno biti mnogo više? Spremni ste postati spektakularno uspješni, zapanjujuće učinkoviti i krajnje ispunjeni, radeći i živeći na razini koja se naziva iznimnom? Ako jeste, ova pionirska knjiga napisana je za vas. Knjiga Vodič prema vrhunskom uspjehu uvjerljivo je, poticajno i izazovno djelo prepuno velikih zamisli koje će vas do vašega životnog ideala dovesti brže no što ste očekivali te jedno od rijetkih djela koja doista imaju moć osloboditi vaš potencijal i probuditi vaše najbolje jastvo.

Na stranicama knjige “Vodič prema vrhunskom uspjehu" pronaći ćete neuobičajene savjete koji će vas razvedriti, ispuniti energijom i potaknuti na djelovanje, a među njima su “Popijte kavu s Gandhijem”, “Govorite poput superzvijezde”, “Obvežite se na prvorazrednost”, “Problemi otkrivaju genijalnost”, “Vodite bez titule” i “Pobjednik je onaj koji doživljava najviše”. Ova će knjiga udahnuti novi život vašim danima i pomoći vam da kao ljudsko biće igrate svoju najbolju igru.

Ako ste danas ista osoba koja ste bili jučer, to nije sigurnost. To je tek iluzija koja završava slamanjem vašega srca

Ova će vam knjiga otkriti:

– osobne prakse iznimno uspješnih ljudi
– moćne zamisli za uzdizanje prema vrhuncima
– specifične strategije za pretvaranje prepreka u mogućnosti
– revolucionarne taktike za vrhunsku izvedbu
– kako privući istinsko bogatstvo i istinsku sreću
– pionirske zamisli za postizanje izvrsnog zdravlja i “energetske eksplozije”
– oruđa za ravnotežu poslovnog života i načine još boljeg zabavljanja.

broj stranica

288

uvez

meki

format

13×19

ISBN

9789532870121

Autor

Robin Sharma

Nakladnik

Dvostruka Duga

Serija

Vrhunski uspjeh