Back Cover
Pogledaj unutra

Šesto stanje svijesti

Jeste li ikada pomislili da je stvarnost mnogo šira i veća od onoga što ljudi vide i doživljavaju svojim osjetilima? Jeste li ikada imali osjećaj da tamo vani, u nijansama boja i sjenki do kojih vaše oko ne dopire, postoje svjetovi sasvim nalik našem, a opet potpuno drugačiji?

Ako jeste, sada ćete dobiti potvrdu u obliku temeljitog i sustavnog opisa dimenzija koje postoje pored naše, nekih njihovih stanovnika i opisa susreta s njima. Knjiga “Šesto stanje svijesti” razbija sva ograničenja koja stoje između nas i punog iskustva stvarnosti. Radi se o autentičnom osobnom iskustvu nastalom tijekom nekoliko desetljeća osobnog istraživanja područja koje je istodobno unutarnje “stanje” ali i “mjesto” sastavljeno od mnogobrojnih dimenzija prostora i vremena.

Ovo je knjiga koju jednostavno morate pročitati!

Redovna cijena knjige 30 eura / 226,03 kn. Cijena za vas  24,00 eura / 180,82 kuna

***

Ako ste zainteresirani za kolekcionarsko izdanje u tvrdom uvezu plus pripadajući NFT, posjetite platformu OpenSea i kolekciju “The Sixth State of Conciousness” https://opensea.io/collection/sixth-state-of-consciousness

24.00  (180.83 kn)

ŠESTO je stanje svijesti, ali to je i mjesto koje se nalazi u nekom svom vremenu i prostoru. Ispunjeno je znanjem, a njegovu strukturu čine niti čistih oblika. U njemu borave uosobljeni zakoni prirode, kao i istraživači svijesti koji su materijalni svemir ostavili iza sebe.

U ŠESTOM se nalaze mnogobrojni svjetovi, mogući i nemogući svemiri. Vrata koja vode tamo mogu se otkriti i otvoriti. Pitanje je samo, imate li dovoljno hrabrosti za tako nešto?

broj stranica

274

uvez

meki

format

23×16

ISBN

978-953-8370-12-0

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Šesto stanje svijesti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)