Pogledaj unutra

Vrhunski uspjeh

Knjiga “Vodič prema vrhunskom uspjehu” je bila moćan i praktičan priručnik koji je nadahnuo tisuće ljudi da postignu vrhunski uspjeh u njihovim poslovnim i osobnim životima.

U ovom nastavku tog međunarodnog bestselera Robin Sharma otkriva sjajne uvide i alate koji su ga doveli do položaja jednog od najboljih svjetskih savjetnika o vodstvu i osobnom uspjehu. Ti uvidi su snažni, nadahnjujući i istinski nezaboravni.

Redovna cijena knjige 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29  (70.00 kn)

Ends in
Popust 100% Puna cijena 9.29  (70.00 kn) Ušteda 9.29  (70.00 kn)
Kategorija: Oznaka:

U knjizi “Vrhunski uspjeh" pronaći ćete neobične savjete koji će vas uzbuditi, nadahnuti te vam dati polet, uključujući i savjete poput “Budite toliko dobri da vas ne mogu previdjeti", “Tražite da biste dobili", “Brže doživite neuspjeh" i “Živite svoj život".

Osim toga otkrit ćete životne navike izvanredno uspješnih ljudi, moćne ideje koje će dovesti vašu tvrtku do uspjeha, revolucionarne taktike za vrhunsku izvedbu, praktične strategije za pretvaranje teškoća u prilike, tehnike upravljanja vremenom koje doista djeluju, nove ideje za stvaranje energije i zdravlja te savjete za ostvarenje životne ravnoteže.

Dijelom manifest vrhunske izvedbe, dijelom priručnik poslovnog uspjeha i dijelom suputnik koji će vas nadahnuti, knjiga “Vrhunski uspjeh" sažima najnovije misli Robina Sharme u 101 jednostavnu, ali i moćnu poruku. One će vam pomoći da budete izvrsni u onome što radite i da divno živite. Ostvarenje vrhunskog uspjeha počinje s jednim korakom. Počnite danas.

Kada naši životi završe, jedino što će trajno ostati je ono što smo postali, trag koji smo ostavili i ljubav koju smo dali.

Postići uspjeh u životu znači stvoriti ne samo ono što je veće od nas nego i ono što će nas nadživjeti.

broj stranica

208

uvez

meki

format

13×19

ISBN

953-978-287-176-0

Autor

Robin Sharma

Nakladnik

Dvostruka Duga

Serija

Vrhunski uspjeh