Back Cover
Pogledaj unutra

Razdvajanje svjetova 2012. – 2021.

Ovo nije knjiga predviđanja niti jedna od onih koja nagađa o mogućim prirodnim ili natprirodnim katastrofama, ali njezin će vas sadržaj ipak zapanjiti otkrivanjem stvarnosti koja je mnogo veća i složenija nego što ste ikada zamišljali!

Knjiga Razdvajanje svjetova govori o vremenu promjena koje je već počelo. Svijet kakav poznajemo, promijenit će se. Ili, kao što to objašnjava ova knjiga, promijenit će se svjetovi u kojima živimo!

Napomena: Ovo je elektroničko izdanje knjige “Razdvajanje svjetova”. Nakon što ju kupite moći ćete ju preuzeti preko linka u svom računu. Knjiga je u uobičajenom formatu za elektronička izdanja (EPUB) koji možete čitati na e-čitaču, kompjutoru, mobitelu ili tabletu (za kompjutore, mobitele i tablete postoji mnogo besplatnih aplikacija koje omogućuju čitanje e-knjiga). Ukoliko želite knjigu u PDF formatu, pošaljite nam mail, poslat ćemo vam ju na taj način.

Redovna cijena knjige 39,00 kn / 5,18 eura.

5.18  (39.03 kn)

PROCES RAZDVAJANJA SVJETOVA

 

Nalazimo se na početku razdoblja u kojem će jedan dio čovječanstva odlučiti promijeniti svoj svemir, a drugi dio vjerojatno neće biti sposoban za tu promjenu. “Sukob" nove (duhovne) paradigme i stare priče u kojoj zajednički sudjeluju ekonomija, politika i religija, neće predstavljati revoluciju. Dogodit će se nešto istinitije i temeljitije, u isto vrijeme zapanjujuće i u svojoj biti potpuno neshvatljivo pripadnicima staroga svijeta.

Iako je ovaj tekst došao do vas u vašoj stvarnosti, postoji mogućnost da se to ipak nije dogodilo u nekoliko paralelnih stvarnosti. Jedna od vaših neposrednih zadaća je da “upozorite" te dijelove svoga “ja" – da ih potaknete na potragu i promjenu.

“Bog će sići s neba i kazniti grješnike; klimatske promjene će uništiti čovječanstvo; slijede potresi, poplave, divljanje sila prirode; Zemlju će uništiti zalutali asteroid; popustit će ozonski omotač i kozmička će radijacija uništiti život na planetu; Sunce će povećati svoj opseg i učiniti to isto; dolazi supergalopirajuće ledeno doba s temperaturama do minus 100 stupnjeva Celzijusa; okreću se magnetski polovi Zemlje; dolaze izvanzemaljci sa zlim namjerama; Zemlja je usred duhovnog rata sila zla i dobra…"

“Ili se, jednostavno, neće dogoditi ništa? Barem ništa značajnije od onog što se događa svakog dana, mjeseca ili godine?"

“Što će se zapravo dogoditi tijekom svakog kriznog razdoblja ovisi uvijek i isključivo o nama. Ovaj tekst se pojavio zbog jasne potrebe da se proces razdvajanja svjetova, ako je ikako moguće, spriječi. Ako se to ne može ili je prekasno, onda je njegova namjera omogućiti što većem broju ljudi da se nađu u pravom svemiru – onom koji bi odabrali kad bi imali mogućnost biranja."

Zastrašujuća je, ali i oslobađajuća činjenica da uvijek sve ovisi o nama i našim odlukama. Nemojte zaboraviti da u svakom trenutku možete promijeniti svemir u kojem živite.

broj stranica

198

uvez

e-knjiga

format

EPUB i/ili PDF

ISBN

9789534890349

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Razdvajanje svjetova 2012. – 2021.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…