Back Cover
Pogledaj unutra

Što je svijest?

Iako se može čitati samostalno, ova se knjiga nadovezuje na svoju intrigantnu prethodnicu (“Šesto stanje svijesti”, HighCastle 2023.) Odgovori na neka od pitanja postavljena u “Šestom” ovdje su predstavljeni u obliku deset eseja koji povezuju “čuda i čarolije” viših stanja svijesti s najnovijim istraživanjima neuroznanosti i kvantne fizike.

Kvantni učinci na makroskali, Bose-Einsteinov kondenzat u biološkim strukturama lista, oblik kao način na koji se informacije dijele u kvantnom svijetu i još mnogo toga, povezano je i isprepleteno s jednim od najvažnijih pitanja znanosti, duhovnosti i ljudskoga života općenito: što je zapravo svijest?

Je li uopće moguće odgovoriti na to pitanje dok i dalje ostajemo unutar prevladavajućih obrazaca razmišljanja, ili ih možda moramo sasvim promijeniti da bismo shvatili istinu o sebi i svojoj stvarnosti?

Redovna cijena knjige 20 eura / 150,69 kn. Cijena za vas  17,00 eura / 128,09 kuna

***

I ovu knjigu prati NFT kolekcija ilustracija (svaki NFT donosi dodatne bonuse). Pogledajte kolekciju “Svijest” na ovom linku: https://opensea.io/collection/svijest

17.00 

uvez

meki

format

19×13 cm

broj stranica

196

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Što je svijest?”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)