Back Cover
Pogledaj unutra

Zmajoubojica teškoga srca

Knjiga Zmajoubojica teškoga srca mogla bi biti jedna od najvažnijih koje ste pročitali – i jedna od najzabavnijih, najvedrijih i najupečatljivijih.

Redovna cijena knjige 100,00 kn / 13,27 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

9.29 

Ends in
Popust 100% Puna cijena 9.29  Ušteda 9.29 
SKU: 1250021050 Kategorija:

Knjiga “Zmajoubojica teškoga srca" mogla bi biti jedna od najvažnijih koje ste pročitali – i jedna od najzabavnijih, najvedrijih i najupečatljivijih.
Donosi vam Molitvu spokojstva koja je već godinama širom svijeta luč vodilja mnogim ljudima, a njezine nove i iskusne pobornike poučava kako da je što djelotvornije primijene u svojim životima.

Počastite se ovom zabavnom, poticajnom knjigom i otkrijte kako možete pronaći sreću i spokojstvo… bez obzira na to što vam život dodijeli.
Katkad se dogodi ono što ne želimo. Katkad se ne dogodi ono što želimo da se dogodi. U životu nailazimo na probleme, velike i male. Možemo poželjeti da nam je prošlost bila drugačija ili da sami budemo drugačiji. Probijamo se kroz razočaranja i ogorčenost, gubitke i druga bolna iskustva.

Koliko god se trudili biti jaki, održavati pozitivan stav i ne pokleknuti, katkad ne uspijevamo u tome. Uzrujamo se. Brinemo se. Osjećamo stres. Tonemo u potištenost. Razljutimo se. Dajemo sve od sebe i čekamo da situacija postane bolja kako bismo se osjećali bolje. U međuvremenu naša srca mogu postati teška… možda i vrlo teška.

Molim te podari mi SPOKOJSTVA da prihvatim ono što ne mogu promijeniti; HRABROSTI da promijenim ono što mogu promijeniti; i MUDROSTI da razlučim između tog dvoje.

Srce Dukea Zmajoubojice toliko je otežalo zbog svega što je bilo pogrješno, svega što nije bilo onako kako je trebalo biti, svega što je bilo nepošteno da ga je očajnički poželio rasteretiti – i krenuo Stazom spokojstva ne bi li doznao kako da to učini.

Krenite s Dukeom u pustolovinu koja može promijeniti život. Njegovi će vodiči biti vaši vodiči. Njegovi će odgovori biti vaši odgovori. Njegovo će oruđe biti vaše oruđe. Njegov će uspjeh biti vaš uspjeh. A kad Duke krene kući, i vi ćete, poput njega, znati kako se u hodu valja suočiti s neizbježnim životnim preprekama i nevoljama – te pronaći sreću i spokojstvo u svakom trenutku… čak i kad jako, JAKO želite da je ponešto u vašem životu drugačije.

broj stranica

208

uvez

meki

ISBN

9789536516889

Autor

Marcia Powers

Nakladnik

Dvostruka Duga

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Zmajoubojica teškoga srca”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)