Back Cover
Pogledaj unutra

Putokazi 2022.

Rokovnik nadahnuća i usklađivanja s prirodnim ritmovima u godini ravnoteže i oporavka!

Putokazi 2022. predstavljaju inspirativni rokovnik koji ne uvažava samo datume kalendara po kojem živimo, već i duboke ritmove prirode kojih najčešće nismo ni svjesni. Iako u njemu nećete pronaći nikakve tehničke detalje o starom znanju pomoću kojeg je izrađen, ritmovi koje će vam on otkriti mogu imati značajan utjecaj na vaš život. Cilj je uskladiti se s njima, poštovati ih na razini misli, osjećaja i postupaka – baš kao što, primjerice, poštujemo ritmove dana i noći, ili slavimo dolazak nove godine.

Svako od tih razdoblja popraćeno je savjetima za djelovanje i prijedlozima za jednostavne postupke koji će u vaš život unijeti novu pozitivnu energiju. U tom smislu, Putokazi 2022. su praktičan vodič za osobni razvoj i uspješan život.

Adrian P. Kezele do sada je pedesetak knjiga, a na stranicama Putokaza 2022. pronaći ćete izabrane navode iz neobjavljenih tekstova pod nazivom NLF čitanja, a koji će vam pomoći da lakše razumijete narav predloženih postupaka.

Redovna cijena knjige 175,00 kn / 23,23 eura. Cijena za vas 137,50 kuna / 18,25 eura.

18.25  (137.50 kn)

Kategorija: Oznaka:

Poradi lakšeg snalaženja ritmovi koji upravljaju našim životom u Putokazima 2022. podijeljeni su u tri vrste:  put tijela, put srca i put duše.

Iako ta podjela nije čvrsta, put tijela označava uobičajene, materijalne ritmove poput onih označenih našim kalendarom. Put srca ukazuje na nevidljive ritmove koji utječu na naše osjećaje. Primjerice, jedan od najvažnijih ritmova puta srca određen je kretanjem Mjeseca. Kao što ćete vidjeti, trinaest puta godišnje, na dan punog Mjeseca, Putokazi 2022. predlažu Dan suosjećanja. Put srca također je određen i nekim drugim ritmovima koji se ponavljaju tijekom godine, a djeluju na našu komunikaciju, raspoloženje i opće stanje našega duha.

Put duše obuhvaća rijetke ritmove, razdoblja koja se ne ponavljaju tijekom svake godine, već može proći i nekoliko desetljeća prije nego što se taj isti prirodni ritam ponovno javi. Zbog toga su razdoblja obuhvaćena Putem duše najdublja i najznačajnija.

Neobična je to pjesma, gotovo nečujna, a istodobno glasna poput planine koja se mrvi u potresu. Sve se riječi u njoj isprepliću; sve su poruke odjednom izgovorene.
 NLF čitanje “Probuđena Cjelina”

Ako želite nekome podariti kvalitetan i koristan poklon za novi početak u godini oporavka i ravnoteže, s Putokazima 2022. sigurno nećete pogriješiti!

broj stranica

265

uvez

tvrdi

format

21×15 cm

ISBN

nema

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Putokazi 2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)