Back Cover
Pogledaj unutra

Putokazi 2023.

(1 recenzija korisnika)

Rokovnik nadahnuća i usklađivanja s prirodnim ritmovima u godini strpljivosti!

Putokazi 2023. predstavljaju inspirativni rokovnik koji ne uvažava samo datume kalendara po kojem živimo, već i duboke ritmove prirode kojih najčešće nismo ni svjesni. Iako u njemu nećete pronaći nikakve tehničke detalje o starom znanju pomoću kojeg je izrađen, ritmovi koje će vam on otkriti mogu imati značajan utjecaj na vaš život. Cilj je uskladiti se s njima, poštovati ih na razini misli, osjećaja i postupaka – baš kao što, primjerice, poštujemo ritmove dana i noći, ili slavimo dolazak nove godine.

Svako od tih razdoblja popraćeno je savjetima za djelovanje i prijedlozima za jednostavne postupke koji će u vaš život unijeti novu pozitivnu energiju. U tom smislu, Putokazi 2023. su praktičan vodič za osobni razvoj i uspješan život.

Adrian P. Kezele do sada je pedesetak knjiga, a na stranicama Putokaza 2023. pronaći ćete izabrane navode iz neobjavljenih tekstova, a koji će vam pomoći da lakše razumijete narav predloženih postupaka.

Redovna cijena knjige 24,55 eur. Cijena za vas 17,92 eur. 

17.92 

Nema na zalihi

Ends in
Popust 100% Puna cijena 17.92  Ušteda 17.92 
Kategorija: Oznaka:

Poradi lakšeg snalaženja ritmovi koji upravljaju našim životom u Putokazima 2023. podijeljeni su u tri vrste:  put tijela, put srca i put duše.

Iako ta podjela nije čvrsta, put tijela označava uobičajene, materijalne ritmove poput onih označenih našim kalendarom. Put srca ukazuje na nevidljive ritmove koji utječu na naše osjećaje. Primjerice, jedan od najvažnijih ritmova puta srca određen je kretanjem Mjeseca. Kao što ćete vidjeti, trinaest puta godišnje, na dan punog Mjeseca, Putokazi 2023. predlažu Dan suosjećanja. Put srca također je određen i nekim drugim ritmovima koji se ponavljaju tijekom godine, a djeluju na našu komunikaciju, raspoloženje i opće stanje našega duha.

Put duše obuhvaća rijetke ritmove, razdoblja koja se ne ponavljaju tijekom svake godine, već može proći i nekoliko desetljeća prije nego što se taj isti prirodni ritam ponovno javi. Zbog toga su razdoblja obuhvaćena Putem duše najdublja i najznačajnija.


2023. godina dolazi nakon niza kriznih godina u kojima se svijet promijenio.

Na određeni način, to je prijelazna godina u kojoj se stvaraju obrisi naše budućnosti.

Njene su osnovne značajke strpljivost i istrajnost. Svijet u cjelini može skliznuti na jednu ili na drugu stranu, ali ako ćete se držati zlatne niti strpljivosti i pratiti naputke iz ovog rokovnika, ova bi godina za vas mogla biti jedna od najboljih.

Ako želite nekome podariti kvalitetan i koristan poklon za novi početak u godini strpljivosti, s Putokazima 2023. sigurno nećete pogriješiti!

1 review for Putokazi 2023.

  1. vanja (Potvrđen vlasnik)

    Hvala na ovom inspirativnim rokovniku.Prekrasan izvana i iznutra ,kvalitetan rokovnik.Sve je prelijepo.

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)