Back Cover
Pogledaj unutra

Putokazi 2020.

Rokovnik Putokazi 2020. naizgled je jednostavan, ali je njegova izrada zahtijevala cjeloživotno iskustvo u proučavanju prirodnih ritmova. Osim svima poznatih kalendarskih razdoblja, u njemu ćete pronaći naputke za usklađivanje s rijetkim i često nevidljivim ritmovima koji ipak imaju značajan utjecaj na ljudski život.

Svako od tih razdoblja popraćeno je savjetima za djelovanje i prijedlozima za jednostavne postupke koji će u vaš život unijeti novu pozitivnu energiju. U tom smislu, Putokazi 2020. su praktičan vodič za osobni razvoj i uspješan život.

Adrian P. Kezele do sada je napisao preko četrdeset knjiga, a na stranicama Putokaza 2020. pronaći ćete izabrane navode iz njegovih knjiga koji će vam pomoći da lakše razumijete narav predloženih postupaka.

Godina koja je pred vama (2020.) mogla bi i za vas biti godina iznimnih postignuća. Ovaj će vam rokovnik u tome pomoći.

Redovna cijena knjige 160,00 kn. Cijena za vas 125,00 kuna.

16.59  (125.00 kn)

Nema na zalihi

Kategorija: Oznaka:

Iako vrijeme određujemo kalendarom, postoje i drugi prirodni ritmovi koji su dio našega života. Promjene godišnjeg doba, primjerice, koje su nekada bile jasnije i naglašenije, ne označavaju samo promjenu u temperaturi i vrsti odjeće koju nosimo, već djeluju i na cijeli naš duh/tijelo sustav. Neki su ljudi osjetljivi na kretanje Mjeseca, baš kao i biljke ili životinje. Vrlo često nismo ni svjesni svih ritmičkih kretanja u svijetu oko nas, iako ih naše tijelo osjeća. Naš um i srce također su osjetljivi na ritmove prirode, pa često ni ne znamo zašto smo ponekad uznemireni, a ponekad dobro raspoloženi; zašto smo ponekad skloni negativnom razmišljanju, strahu i brizi, a ponekad nam se čini da ćemo sve probleme riješiti s lakoćom.

Ljudska je svijest osjetljiva pojava. Znali mi to ili ne, priznali to sebi ili ne, povezani smo s prirodom oko sebe te na nas utječu razni činitelji koje znanost ponekad može otkriti, ali i oni koji joj za sada izmiču.

Svakim svojim dahom unosim njihov ritam u svoj um i tijelo; svakom svojom mišlju i djelom, poput jeke, vraćam im što su mi dale.

Veličanstveni Saturn

Putokazi 2020. predstavljaju inspirativni rokovnik koji ne uvažava samo datume kalendara po kojem živimo, već i duboke ritmove prirode kojih najčešće nismo ni svjesni. Iako u njemu nećete pronaći nikakve tehničke detalje o starom znanju pomoću kojeg je izrađen, ritmovi koje će vam on otkriti mogu imati značajan utjecaj na vaš život. Cilj je uskladiti se s njima, poštovati ih na razini misli, osjećaja i postupaka – baš kao što, primjerice, poštujemo ritmove dana i noći, ili slavimo dolazak nove godine.

broj stranica

265

uvez

meki, šivano

format

21×15

ISBN

nema

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

High Castle

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…