Back Cover
Pogledaj unutra

Tajne privlačnosti

Sandra Anne Taylor u ovoj jedinstveno zanimljivoj knjizi otkriva kako Univerzalni Zakoni – i čak kvantna fizika – određuju smjer vaše ljubavne sudbine.

Energija je središte sveg života, a vaša energija je središte svega što privlačite.

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 90,00 kuna / 11,95 eura.

11.95  (90.04 kn)

Kategorija:

Moć Univerzuma struji kroz vas. Zapravo, u vama su čestice koje su nekoć sudjelovale u nastanku neke zvijezde. U svakom trenutku svojega života primate i stvarate eksplozije energije – to je vaša kvantna istina. Univerzum radi s vašom energijom, a njegov odgovor vama ovisi o specifičnoj vrsti energije koju stvarate. Kad se uskladite s univerzalnom energijom, na raspolaganju su vam sva moć i mudrost života.

Energetsko djelovanje o kojemu govorim u ovoj knjizi temelji se na osnovnim kvantnim načelima, među kojima je najosnovnije načelo dvojnosti vala i čestice. Kad je otkriveno da čestice projiciraju valove energije i da je valove svjetlosti ujedno moguće izmjeriti kao čestice, ta su saznanja poljuljala svijet klasične fizike. U ovoj knjizi istražujem kako ta energetska pojava iz svijeta fizike može utjecati na naše pove- zivanje na osobnoj razini.

Tvoja svijest stvara tvoju stvarnost.

Razumijevanje utjecaja misli na energiju i osjećaje omogućit će ti donošenje boljih odluka, a tvoj će se dan obogatiti većom jasnoćom i magnetizmom.

broj stranica

240

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789532870220

Autor

Sandra Anne Taylor

Nakladnik

Dvostruka Duga

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…