Back Cover
Pogledaj unutra

Jači od gravitacije

U knjizi Jači od gravitacije poznata autorica Caroline Myss osporava uobičajen pristup iscjeljivanju koji tvrdi da uvijek možemo pronaći razloge zbog kojih se stvari događaju na određeni način. No takvi razlozi nisu stvarni.

Vrijeme je da istražimo model iscjeljivanja koji nas vodi do viših i učinkovitijih istina.

Redovna cijena knjige 160,00 kn / 21,24 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

U knjizi “Jači od gravitacije" poznata autorica Caroline Myss osporava uobičajen pristup iscjeljivanju koji tvrdi da uvijek možemo pronaći razloge zbog kojih se stvari događaju na određeni način. No takvi razlozi nisu stvarni. Vrijeme je da istražimo model iscjeljivanja koji nas vodi do viših i učinkovitijih istina.

Na temelju svojeg iskustva medicinski intuitivne osobe i učiteljice Myss nam opisuje stvarne životne priče ljudi koji su bili smatrani “smrtno bolesnima”, ali koji su nekim čudom preživjeli svoje bolesti.

Nadahnuta tim običnim ljudima koji su se oporavili od raznih tjelesnih i psihičkih bolesti, od raka do teškog dijabetesa, Myss koristi mudrost velikih mistika čija djela nam daju bolje razumijevanje utjecaja koji duhovnost ima na iscjeljivanje.

Na temelju tih učenja Myss nam predstavlja model iscjeljivanja koji se temelji na razumijevanju odnosa između naših sedam tamnih strasti i naših sedam unutrašnjih milosti. Važan dio ovog pristupa iscjeljivanju je djelovanje s razine naše duše čiju istinsku bit otkrivamo kada odustanemo od jalove potrage za razumom i logikom te kada se uskladimo s duhovnim zakonima koji upravljaju našim životima.

Želiš li doista pogledati unatrag na svoj život i shvatiti kako je predivan mogao biti, samo da se nisi bojao živjeti ga?

Nema  prečice do iscjeljenja. Nema načina za izbjegavanje neugode u suočavanju s onim dijelovima sebe koji te ograničavaju. Moraš ih osjetiti. To je možda neugodno, ali beskrajno neugodnije od toga bilo bi pogledati unatrag na svoj život i shvatiti da si, samo s malo više napora, mogao imati sve što god si poželio.

broj stranica

244

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789532870312

Autor

Caroline Myss

Nakladnik

Dvostruka Duga

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Jači od gravitacije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…