Back Cover
Pogledaj unutra

Pozitivna energija

Neprestano jurite i borite se s kroničnom iscrpljenošću? Očajni ste, pretjerano predani i plašite se reći “ne”? Opažate li na sebi tragove očnjaka energetskih vampira koji su vas potpuno isisali? Poplava nasilja u vijestima ostavlja vas potpuno shrvanim?

Ako je tako, podlegli ste prikrivenoj energetskoj krizi. Za rješavanje toga problema neće biti dovoljna tradicionalna rješenja poput kvalitetne prehrane, dovoljnog spavanja i vježbanja.

Napokon su vam na raspolaganju potpuni napuci koji će vas osloboditi osjećaja neprestane iscrpljenosti i omogućiti vam da živite poletnije: program pozitivne energije koji je sastavila dr. Judith Orloff.

Redovna cijena knjige 110,00 kn. Cijena za vas 70,00 kuna.

Dr. Orloff je utemeljiteljica energetske psihijatrije, novoga područja koje se bavi suptilnim energetskim sastavnicama zdravlja i ponašanja. Energetska psihijatrija sjedinjuje praksu klasične medicine s najnovijim znanstvenim saznanjima o suptilnim energijama koje su mnoge međukulturalne tradicije iscjeljivanja štovale kao životnu silu. U knjizi “Pozitivna energija" dr. Orloff objašnjava tu uzbudljivu, novu disciplinu te otkriva kako je, slijedeći je, osmislila deset najvažnijih naputaka za povećanje energije, poboljšavanje odnosa i suprotstavljanje energetskim vampirima.

“Knjiga dr. Judith Orloff vodi vas na čudesno putovanje u tajne energije. Obvezno štivo za sve koji su prisiljeni žuriti podvrgnuti stresu ili ukočeni zbog straha.”
Deepak Chopra

U OVOJ KNJIZI ĆETE NAUČITO KAKO:

– probuditi svoju intuiciju i pomladiti se te kako liječiti tehno-očaj i preopterećenost e-mail porukama, računalima i telefonima
– pronaći poticajan duhovni put koji odgovara vašim vjerovanjima i unutarnjim pobudama
– osmisliti energetski osviješten pristup prehrani, vježbanju i zdravlju te naučite izbjegavati “energetsko prejedanje” koje osujećuje pokušaje mršavljenja
– stvoriti pozitivnu emocionalnu energiju kojom ćete poništavati negativnosti

TE JOŠ I OVO:

– razviti seksualnost usredotočenu u srcu
– otvoriti se struji kreativnosti i nadahnuća kako biste doživjeli više radosti
– slaviti svetost smijeha, ugađanja i okrjepljujućeg povlačenja u osamu – nije sebično skrbiti o sebi
– otkritI kako privlačiti pozitivne ljude i situacije
– zaštitite se od energetskih vampira primjenjujući točno određene tehnike zaštite
– stvoriti obilje i neprestani protok energije

broj stranica

328

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789536516766

Autor

Judith Orloff

Nakladnik

Dvostruka Duga