Back Cover
Pogledaj unutra

Pozitivna energija

Neprestano jurite i borite se s kroničnom iscrpljenošću? Očajni ste, pretjerano predani i plašite se reći “ne”? Opažate li na sebi tragove očnjaka energetskih vampira koji su vas potpuno isisali? Poplava nasilja u vijestima ostavlja vas potpuno shrvanim?

Ako je tako, podlegli ste prikrivenoj energetskoj krizi. Za rješavanje toga problema neće biti dovoljna tradicionalna rješenja poput kvalitetne prehrane, dovoljnog spavanja i vježbanja.

Napokon su vam na raspolaganju potpuni napuci koji će vas osloboditi osjećaja neprestane iscrpljenosti i omogućiti vam da živite poletnije: program pozitivne energije koji je sastavila dr. Judith Orloff.

Redovna cijena knjige 110,00 kn / 14,60 eura. Cijena za vas 70,00 kuna / 9,29 eura.

Dr. Orloff je utemeljiteljica energetske psihijatrije, novoga područja koje se bavi suptilnim energetskim sastavnicama zdravlja i ponašanja. Energetska psihijatrija sjedinjuje praksu klasične medicine s najnovijim znanstvenim saznanjima o suptilnim energijama koje su mnoge međukulturalne tradicije iscjeljivanja štovale kao životnu silu. U knjizi “Pozitivna energija" dr. Orloff objašnjava tu uzbudljivu, novu disciplinu te otkriva kako je, slijedeći je, osmislila deset najvažnijih naputaka za povećanje energije, poboljšavanje odnosa i suprotstavljanje energetskim vampirima.

“Knjiga dr. Judith Orloff vodi vas na čudesno putovanje u tajne energije. Obvezno štivo za sve koji su prisiljeni žuriti podvrgnuti stresu ili ukočeni zbog straha.”
Deepak Chopra

U OVOJ KNJIZI ĆETE NAUČITO KAKO:

– probuditi svoju intuiciju i pomladiti se te kako liječiti tehno-očaj i preopterećenost e-mail porukama, računalima i telefonima
– pronaći poticajan duhovni put koji odgovara vašim vjerovanjima i unutarnjim pobudama
– osmisliti energetski osviješten pristup prehrani, vježbanju i zdravlju te naučite izbjegavati “energetsko prejedanje” koje osujećuje pokušaje mršavljenja
– stvoriti pozitivnu emocionalnu energiju kojom ćete poništavati negativnosti

TE JOŠ I OVO:

– razviti seksualnost usredotočenu u srcu
– otvoriti se struji kreativnosti i nadahnuća kako biste doživjeli više radosti
– slaviti svetost smijeha, ugađanja i okrjepljujućeg povlačenja u osamu – nije sebično skrbiti o sebi
– otkritI kako privlačiti pozitivne ljude i situacije
– zaštitite se od energetskih vampira primjenjujući točno određene tehnike zaštite
– stvoriti obilje i neprestani protok energije

broj stranica

328

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789536516766

Autor

Judith Orloff

Nakladnik

Dvostruka Duga