Back Cover
Pogledaj unutra

Tko će suze liti kad te više neće biti

Osjećate li da vam život prolazi toliko brzo da možda nikada nećete dobiti priliku živjeti smisleno, sretno i radosno, kako znate da zaslužujete?

Robin Sharma u ovom jednostavno pisanom, ali mudrošću bogatom priručniku nudi sto i jedno jednostavno rješenje najsloženijih životnih problema, od slabo poznate metode za prevladavanje stresa i zabrinutosti do djelotvornog načina uživanja u putovanju stvaranja trajne ostavštine.

Ako ste spremni napustiti jurnjavu za uspjehom i zakoračiti u život dubokog smisla, ova je knjiga savršena za vas.

Redovna cijena knjige 110,00 kn. Cijena za vas 70,00 kn.

70.00 kn

  Robin Sharma u ovom jednostavno pisanom, ali mudrošću bogatom priručniku nudi sto i jedno jednostavno rješenje najsloženijih životnih problema, od slabo poznate metode za prevladavanje stresa i zabrinutosti do djelotvornog načina uživanja u putovanju stvaranja trajne ostavštine. U njemu ćete pronaći još i pouke “Cijenite svoju prošlost”, “Dobro započnite dan”, “Teškoće shvaćajte kao blagoslove” i “Otkrijte svoj poziv”.

  Ako ste napokon spremni napustiti jurnjavu za uspjehom i zakoračiti u život dubokog smisla, ova je knjiga savršena za vas.

  “Kad si se rodio, plakao si dok se svijet radovao. Živi tako da će na tvojoj samrti svijet plakati, a ti ćeš se radovati.”
  – stara sanskrtska izreka

  Je li vas se izreka koju ste upravo pročitali duboko dojmila? Osjećate li da vam život prolazi toliko brzo da možda nikada nećete dobiti priliku živjeti smisleno, sretno i radosno, kako znate da zaslužujete? U tom će vam slučaju ova osobita knjiga koju je napisao guru vodstva Robin Sharma, autor čija je serija Redovnik koji je prodao svoj Ferrari preobrazila živote tisuća ljudi, biti luč vodilja prema sjajnom novom načinu življenja.

  broj stranica

  264

  uvez

  meki

  format

  13×19

  ISBN

  625752

  Autor

  Robin Sharma

  Nakladnik

  Dvostruka Duga