Back Cover
Pogledaj unutra

Proboj – suprotstavite se autoritetu iluzije

PROBOJ govori o neobičnoj sposobnosti našega uma za stvaranje privida i ograničavanja samoga sebe unutar željene ili neželjene stvarnosti. Zamisli i metode koje se nalaze u knjizi “Proboj” su jedinstvene i nećete ih pronaći nigdje drugdje.

Ključna je revolucionarna NLF metoda (NLF je kratica za nekonceptualne lingvističke forme) koja omogućava trenutno iskustvo neuvjetovanosti i decentralizacije. NLF djeluje poput čarolije!

Redovna cijena knjige 170,00 kn / 22,56 eura. Cijena za vas 130,00 kuna / 17,25 eura.

17.25  (129.97 kn)

  PROBOJ govori o neobičnoj sposobnosti našega uma za stvaranje privida i ograničavanja samoga sebe unutar željene ili neželjene stvarnosti.

  Ljudski život se temelji na velikom broju malih iluzija koje su na prvi pogled bezopasne, poput dodavanja značenja i stvaranja pogrešnih zaključaka koji se s vremenom nakupljaju i pretvaraju u ljudsku dramu, nerazumijevanje, sukobe i patnju.

  Proces kojim naš um stvara privid je tako svakodnevan i tako čest da se mu cijelog života s povjerenjem prepuštamo bez mnogo razmišljanja i na kraju ne primjećujemo odmak od stvarnosti koji tako nastaje.

  Ipak, naš um je sposoban za još nešto – za uočavanje mjesta s kojeg nastaje privid i u konačnici zapažanje stvarnosti kakva doista jest. Ako se to dogodi, nestaju bilo kakva ograničenja i obrasci te nastupa puna sloboda življenja.

  Zamisli i metode koje se nalaze u knjizi “Proboj” su jedinstvene i nećete ih pronaći nigdje drugdje. Ključna je revolucionarna NLF metoda (NLF je kratica za nekonceptualne lingvističke forme) koja omogućava trenutno iskustvo neuvjetovanosti i decentralizacije. NLF djeluje poput čarolije!

  NLF čitanja i aplikacija za pametne telefone

  Uz knjigu dolazi besplatna aplikacija za pametne telefone (Android i iOS) pomoću koje možete skenirati QR kodove u knjizi i slušati svih deset objavljenih čitanja i to na hrvatskom i slovenskom jeziku, po izboru. Nisu potrebni nikakvi preduvijeti, priprema, znanje ili iskustvo. Kao praktična metodologija NLF je dostupan svima, bilo kad i bilo gdje. Ako želite iskušati tu čaroliju, potzrebno je pročitati knjigu i POSLUŠATI njene dijelove koji su snimljeni i dostupni u obliku besplatne aplikacije za pametne telefone. Uzbudljiva mogućnost, zar ne?

  Uz pomoć suvremene tehnologije ovo jedinstveno iskustvo se pretače iz knjige u vaš pametni telefon a zatim u vaše uši, um i srce.

  Adrian P. Kezele

  Adrian Predrag Kezele do sada je napisao četrdesetak knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Neovisno od hrvatske naklade, drugi izdavači objavljivali su njegove knjige na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i poučavanju znanja iz područja duhovnosti.

  Osnivač je Duhovne akademije, unutar koje zajedno sa suradnicima poučava Integralnu meditaciju, nadzire provođenje trogodišnjeg studija indijske astrologije – đjotiša te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice, s posebnim naglaskom na stvaranju oslobađajućih iskustava koja vode u smjeru uklanjanja iluzije i decentralizacije života.

  Parafrazirao si ovih dana, Adriane, onu moju najdražu izreku : “Ne mjeri se život brojem udisaja, već brojem trenutaka od kojih zastaje dah”. Baš takva je Igra. Takvo je Bivanje. Voli biti strasno i jako. Baš da ti zastane dah od čarolije svijeta u kojem je i disanje suvišno. Takva je knjiga “Proboj”.

  Amoreta

  Weight 0.5 kg
  Težina 0.5 kg
  Broj stranica

  265

  Uvez

  meki

  Format

  23×16

  Autor

  Adrian P. Kezele

  Nakladnik

  Dvostruka Duga,

  High Castle

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Proboj – suprotstavite se autoritetu iluzije”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Editorial Review

  editorial review

   

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…