Back Cover
Pogledaj unutra

Stvaranje sreće

Jedna od prvih Adrianovih knjiga, prodana u više od 10000 primjeraka, doživjela je nekoliko izdanja i još uvijek je tražena, jer na pregledan i izravan način opisuje abecedu duhovnog rada i postupke potrebne za pozitivnu preobrazbu života.

27 zlatnih ključeva za stvaranje sreće univerzalna su načela čija vrijednost ne blijedi s vremenom.

Redovna cijena knjige 135,00 kn / 17,92 eura. Cijena za vas 90,00 kuna / 11,95 eura.

Postoji mjesto gdje možete biti savršeno sretni. To je mjesto gdje se sve vaše želje ispunjavaju bez odlaganja; gdje ste uspješni i bogati; gdje ljepota i mladost postaju stvarnost vašeg tijela, a ljubav i mudrost stvarnost vašeg duha.

Ova knjiga je vodič koji vam pokazuje put do tog mjesta. Na njenim stranicama otkrit ćete Zlatne ključeve uspjeha i sreće. Korak po korak, stranicu za stranicom, bit ćete sve bliži svom cilju. Na kraju, kad savladate vještinu stvaranja sreće, vaš će se život promijeniti. Shvatit ćete da je mjesto koje ste tražili oduvijek bilo u vama.

Knjiga pred vama pokazat će vam da stvaranje sreće nije povlastica posebnih i nadarenih. Njena poruka sadržana je u autorovim riječima: Zašto bi sreću bilo teško steći? Ona je dio dara koji smo primili – neodvojivi dio života kojim smo blagoslovljeni.

Nije moguće zaustaviti stalnu mijenu stvarnosti! Ali, moguće je okrenuti je u pozitivnom smjeru. Suočeni sa situacijom da ništa u pojavnom svijetu ne traje zauvijek, imamo izbor između dvije promjene: jedna vodi u smjeru rasta i napredovanja, a druga u smjeru propadanja.

uvez

meki

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

Dvostruka Duga

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…