Back Cover
Pogledaj unutra

Labirinti i njihove tajne

Ovo nije obična knjiga o labirintima – ovo je knjiga koja otkriva njihove najdublje tajne!

Osim detaljnih informacija o svim labirintima i njihovoj uporabi, u knjizi ćete pronaći jedinstvena objašnjenja “obrazaca moći”, “svete geometrije” i simbolike njihove strukture.

Redovna cijena knjige 150,00 kn / 19,91 eura. Cijena za vas 120,00 kuna / 15,93 eura.

15.93  (120.02 kn)

Biti moćan ne znači samo posjedovati pristup velikoj energiji, to znači imati pristup i velikoj količini inteligencije

Labirint je riječ koja sama po sebi izaziva zbunjenost. Kao oblik, odnosno obrazac labirint je star najmanje četiri tisuće godina, a vjerojatno i mnogo više. Od najpoznatijeg Kretskog labirinta, onog ucrtanog u njihove novčiće, preko mnogih labirinata Stare Europe, ali i Amerike i Azije, labirinti su se danas raširili svijetom. Grade ih kao ukras, ali sve više kao sredstvo okretanja k sebi i otkrivanja unutarnjih zakona svijesti.

Ovo nije obična knjiga o labirintima – ovo je knjiga koja otkriva njihove najdublje tajne! Osim detaljnih informacija o svim labirintima i njihovoj uporabi, u knjizi ćete pronaći jedinstvena objašnjenja “obrazaca moći”, “svete geometrije” i simbolike njihove strukture.

Knjiga Labirinti i njihove tajne praktičan je udžbenik za konstrukciju i primjenu devet najvažnijih labirinata:

labirinta moći, labirinta osjećaja, labirinta energije, labirinta povezanosti, labirinta mudrosti, labirinta ljubavi, labirinta života i smrti, labirinta preobrazbe, labirinta slobode.

Svaki od ovih labirinata (objašnjenih i ilustriranih s preko dvije stotine crteža) ima svoje značenje i način primjene.

Primjena raznih labirinata može poboljšati kvalitetu života pojedinca i cijele zajednice: od stvaranja unutarnje ravnoteže, povećanja razine energije i iscjeljujućeg djelovanja na tijelo pa sve do skladnog utjecaja na krajolik i prostor u kojem se labirinti nalaze.

Adrian P. Kezele

Adrian Predrag Kezele do sada je napisao četrdesetak knjiga, a i dalje radi na novim knjigama u kojima na praktičan način predaje znanje čitateljima. Neovisno od hrvatske naklade, drugi izdavači objavljivali su njegove knjige na srpskom, slovenskom, madžarskom, ukrajinskom i engleskom jeziku. Te su knjige rezultat životnog vijeka provedenog u proučavanju i poučavanju znanja iz područja duhovnosti.

Osnivač je Duhovne akademije, unutar koje zajedno sa suradnicima poučava Integralnu meditaciju, nadzire provođenje trogodišnjeg studija indijske astrologije – đjotiša te vodi mnogobrojne druge seminare i radionice, s posebnim naglaskom na stvaranju oslobađajućih iskustava koja vode u smjeru uklanjanja iluzije i decentralizacije života.

broj stranica

256

uvez

meki

format

23×16

ISBN

9789536516919

Autor

Adrian P. Kezele

Nakladnik

Dvostruka Duga

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Labirinti i njihove tajne”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)