Back Cover
Pogledaj unutra

Učinak sjenke

Spojivši mudrost troje stručnjaka, “Učinak sjenke” je praktičan i obuhvatan vodič za otkrivanje darova naše sjenke. Ovo troje autora spretno uklanjaju veo s našeg neistraženog bića, oslobađaju nas prošlosti i usmjeravaju na putovanje prema cjelovitosti. Kada više ne budemo živjeli polovičnim životom, ostvarit ćemo svoje snove i biti sretni jer sreća je pravo koje stječemo rođenjem.

Redovna cijena knjige 135,00 kn / 17,92 eura. Cijena za vas 90,00 kuna / 11,95 eura.

11.95  (90.04 kn)

Kategorija:

  Deepak Chopra, Debbie Ford i Marianne Williamson, autori s popisa najprodavanijih knjiga The New York Timesa i međunarodno cijenjeni učitelji, zajednički dijele svoje znanje o jednoj od najvažnijih prepreka našoj sreći – sjenci. To troje prosvjetitelja, svaki sa svojim jedinstvenim pristupom, osvjetljavaju one naše dijelove čije postojanje često poričemo, ali koji ipak upravljaju našim životima. Tek kada prihvatimo našu sjenku, otkrit ćemo darove naše izvorne prirode.

  Sjenka postoji u svima nama. Ona je dio nas, ali ipak većinu života bježimo od nje. Međutim, ona nije strašna već sadrži mogućnosti za bolji i značajniji život. Naša sjenka se očituje svakog dana. Zbog nje bjesnimo na prijatelja koji kasni deset minuta ili na svoje roditelje ili djecu iako nisu učinili ništa loše te sabotiramo svoj vlastiti uspjeh u najgore moguće vrijeme. Dok ne prihvatimo svoju podvojenu prirodu, i dalje ćemo štetiti sebi i ljudima koji nas okružuju te nikada nećemo ispuniti svoj potencijal.

  Svaki naš osjećaj, naoko neprimjetan, utječe na ljude oko nas, a na kraju i na samo društvo i čitav svijet.

  Jedini način borbe protiv boli i tiranske prirode naše sjenke je opraštanje i suosjećanje. Opraštanje se ne događa u našim glavama već u našim srcima te je prolaz između prošlosti i nezamislive budućnosti.

  broj stranica

  192

  uvez

  meki

  format

  23×16

  ISBN

  9789532870367

  Autor

  Debbie Ford,

  Deepak Chopra,

  Marianne Williamson

  Nakladnik

  Dvostruka Duga

  Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…