Back Cover
Pogledaj unutra

Moć sadašnjeg trenutka

Prije nego što krenemo na putovanje s knjigom »Moć sadašnjeg trenutka«, za sobom moramo ostaviti analitički um i njegovo lažno stvoreno ja, odnosno ego.

Od početka prvoga poglavlja hitro se krećemo prema velikim visinama na kojima udišemo rjeđi zrak, zrak duhovna carstva. Na to izazovno putovanje Eckhart Tolle vodi nas jednostavnim jezikom – pitanjima i odgovorima.

Redovna cijena knjige 99,00 kn / 13,14 eura.

13.14  (99.00 kn)

Nema na zalihi

Riječi su mu oznake pokraj puta kojim će mnogi od nas doći do novih otkrića: mi nismo um; sposobni smo pronaći put koji će nas izvesti iz psihološke boli; izvornu ljudsku moć možemo otkriti predamo li se Sadašnjem trenutku.

Otkrivamo kako je tijelo zapravo jedan od ključeva koji otvaraju vrata stanju unutarnjeg spokojstva, upravo kao tišina i prostor koji nas okružuju. Uistinu, pristup je moguć odasvud. Tim se pristupnim točkama, portalima možemo koristiti da uđemo u sadašnjost, u Sadašnji trenutak, u kojemu problemi ne postoje. Ondje ćemo pronaći radost i bit ćemo sposobni prigrliti svoje istinsko ja. Ondje otkrivamo da smo već potpuni i savršeni.

 

POSTOJI IZLAZ IZ PATNJE.

PROBUDI SE. BUDI PRISUTAN.

OVDJE I SAD.

»Ovo je jedna od najboljih knjiga u posljednjih nekoliko godina. Svaka rečenica odzvanja istinom i snagom.«

Deepak Chopra

broj stranica

184

uvez

meki

format

23,5×15,5

ISBN

9789532013047

Autor

Eckhart Tolle

Nakladnik

V.B.Z

Recenzije

Još nema recenzija.

Izrazi prvi svoje mišjenje o knjizi “Moć sadašnjeg trenutka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Knjige koje bi vam se mogle svidjeti…